Purple zmuti/ Purple smoothie

0

Ah, duminica dimineata! Ce-i mai frumos pe lume decat o duminica dimineata, in care te trezesti tarziu, nu te grabesti niciunde, si iei micul dejun lenes, eventual in pat? Posibil sambata dimineata, cand poti sa faci acelasi lucru, ba mai mult, sa te gandesti ca a doua zi nu trebuie sa te duci la munca. Dar sa nu divagam.

In aceasta minunata duminica dimineata, eu m-am gandit sa ma rasfat mov. De aceea, am luat:

1 cana de fructe de padure

2 banane

500 ml lapte (vegetal daca vreti raw, de vacuta daca vreti moo),

le-am blenduit bine si a rezultat aceasta minunatie moooooooooov, in care am insiropat o granola la fel de vesela. Am cioflait incantata.

Va spun sincer: acest minunat zmuti este singurul motiv pentru care nu le-am scris un email FURIBUND celor de la Kitchen Shop in care sa le explic cum am dat eu 56 lei pe o tava de 19 cm care NU COACE cum trebuie si mi-a distrus deja DOUA BLATURI! Mie, mie, care in viata mea n-am dat gres cu vreun blat!!!!!!!!!!!! Sau poate o exista vreun secret inefabil cu tavile astea, care inca nu mi s-a revelat mie pentru ca nu am atins nivelul energetic superior pe care il au bucatarii profesionisti. O fi si asa.

Hai va pup, iesiti afara din casi azi, nu vedeti ce frumos e afara? Ce faceti acilea pe blog?! :)

Love and purple!

 

1 COMMENT

    • Ioana, frumoasa tare, nu-i asa? Nici nu zici ca-i naturala, da’ noi stim mai bine :)
      Iti doresc multe dimineti frumoase, fata draga :)

  1. Mai draga, dezvaluie-mi si mie marele secret al fructelor de padure. De unde si in ce stare le iei ca tot vad retete cu asemenea “chestii” si in perioada asta stiu cu siguranta ca nu sunt alive!

    • Mai-draga-draga-draga-prea-mult-draga.
      Marele secret al fructelor de padure este congelarea lor. Fie faci tu asta cat sunt ele in sezon, si le tii frumos in congelator, sau, daca te trezesti tarziu, te duci la Auchan la raionul de produse congelate unde vand la vrac, si-ti iei cat iti pofteste inima. In prezent, kg de fructe de padure la vrac este 10 lei, iar cel de zmeura 18 lei daca nu ma insel. Se gaseste congelata in cutii de 200 g si la Mega sau Cora, insa la preturi astronomice, gen 13-15 cutia. Prefer Auchan :)
      Te pup si-ti doresc spor la cumparaturi! PS Sa-mi scrii ce faci bun cu fucte, da?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.