FEBRUARIE 2010

Ovo-lacto-vegetariana din anul 2000 si mamica adoptiva a unui iepuras alb de angora, Mr. Pufu, am inceput sa scriu aici in februarie 2010 fara sa am cea mai vaga idee ca va ajunge un blog atat de popular. Am pornit la drum fara sa stiu sa gatesc nimic, cu retete de sandvisuri cu branza, am trecut prin perioada zaharului din fondant si cupcakes, am invatat sa fac cu mana mea lucruri la care acum cativa ani nici nu visam, precum macarons, painea cu maia sau pastele de casa, am invatat multe despre obiceiurile alimentare sanatoase si ingredientele de calitate, despre tehnici de gatit, design, fotografie culinara, food styling, am scris multe lucruri folositoare dar si altele mai putin inspirate si, pe durata acestei calatorii, am crescut si m-am maturizat alaturi de cititorii mei.

Cred in mancarea cat mai putin procesata, locala si de sezon, cred in gatitul acasa, cred in echilibru si, cel mai important, cred in respectul reciproc indiferent de alegerile culinare. Dar, mai ales, cred in branza, caci viata fara ea exista, dar e pustiu.

IUNIE 2013

Din 2013 am initiat alaturi de o mana de prieteni si bloggeri romani talentati proiectul online VEG, o revista cu retete vegetariene adresata oricarui iubitor de mancare si fotografii frumoase, indiferent de “orientarea culinara”. Este un proiect la care am muncit enorm si pe care sper, intr-o zi, sa il vad si in print.

NOIEMBRIE 2014

Cu multa munca si sudoarea fruntii :) a aparut cartea Raw Vegan cu Thermomix, scrisa de Andreea Mihalcea, pentru care am facut pozele si grafica. Ce greu, dar ce frumos a fost!

FEBRUARIE 2015

In februarie 2015 mi-am luat diploma de fotograf profesionist, desi nu credeam ca voi ajunge sa o folosesc vreodata. Viata urma sa imi arate ca e plina de neprevazut…

IUNIE 2015

Am lansat magazinul online Andie’s Awesomesauce Shop, locul virtual in care mi-am dorit sa strang la un loc toate lucrurile pe care eu le iubesc: recuzita mea veche si obiecte vintage, ce poarta patina timpului, carti de bucate la care am contribuit (cu fotografii sau grafica), roboti de bucatarie, blendere si storcatoare atat de folositoare pentru pregatirea mancarii precum si tricouri cu mesaje amuzante pentru foodies.

MAI 2016

Mi-am luat inima in dinti si am pornit la drum alaturi de prietena mea, Catalina Zaharescu-Tiensuu, punand bazele VEG Studio, studioul nostru foto si locul in care visam sa organizam multe ateliere de gatit, fotografie si alte evenimente frumoase ce au legatura cu mancarea. Avem o gradina mare si frumoasa, pe care am plantat-o cu drag, si abia astept sa ne vedem acolo.

PUBLICITATEA PE BLOG

Nu scriu si nu promovez produse sau servicii in care nu cred sau pe care nu le-am testat. In aceasta categorie intra carnea sau produsele intens procesate (margarina, branza topita, etc.). Advertorialele sunt marcate cu tag-ul “publicitate.”

COLABORARI

Daca aveti o propunere de colaboare pentru mine (fotografie, ateliere, recenzii, testari de produse, endorsements, etc.) o astept cu drag la adresa asta, sau puteti sa imi lasati un mesaj in formularul de contact alaturat.

Daca aveti si alte intrebari puteti consulta rubrica de intrebari frecvente sau puteti citi mai multe despre mine si aparitiile mele in media.

Love and veggies!

Andie

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

captcha