VEGETARIAN INCEPATOR?

Gasesti mai jos cateva resurse care te pot ajuta la inceput de drum:

INDEX RETETE

Gasesti aici toate retetele mele, testate pe parcursul a 6 ani, aranjate pe categorii astfel incat sa iti fie usor sa gasesti orice ai nevoie.

IN CAMARA MEA

Nu trebuie sa dai banii pe ingrediente foarte scumpe pentru a manca vegetarian sanatos. In aceasta sectiune iti dezvalui alimentele ce se afla constant in camara mea.

IN BUCATARIA MEA

E mult mai usor sa gatesti daca ai la indemana ustensilele potrivite. Iti fac un tur virtual al bucatariei mele in care iti vorbesc despre cele mai importante aparate si motivele pentru care imi plac atat de mult.

INLOCUITORI PENTRU CARNE

Vestea buna pentru toti vegetarienii care doresc sa manance sanatos este ca sunt multe solutii prin care putem inlocui carnea in retetele care ne plac si cu care ne-am obisnuit. Vezi care sunt sfaturile mele!

INLOCUITORI PENTRU LACTATE & OUA

Acest capitol este foarte util atat pentru vegani si raw vegani cat si pentru persoanele care au diferite alergii la oua si lactate sau care doar tin o zi sau mai multe de post crestin.

UNDE MANCAM IN ORAS?

Restaurantele vegetariene nu mai sunt o raritate. Am compus pentru tine o mica lista cu locuri in care putem manca vegetarian, vegan sau raw vegan. Pofta buna!