Recomandare de carte: Cooking with Herbs and Spices/A must-have: Cooking with Herbs and Spices

0

herbs and spices

Intr-unul din raidurile mele prin coltisoarele mele secrete cu carti bune de gatit, am descoperit aceasta minune de carte, intitulata Cooking with Herbs and Spices: The Complete Guide to Aromatic Ingredients and How to Use Them, with Over 200 Recipes. Inutil sa spun ca m-am indragostit de ea, in contextul in care de curand am descoperit ce minuni pot face ierburile si condimentele in mancarea noastra cea de toate zilele. Deunazi am avut o conversatie cu o fata din Albania care mi-a spus cat este socata de precaritatea legumelor de pe tarabele din Romania, in special pe timp de iarna: ceapa, cartofi, morcovi, telina si… cam atat. Pentru ca nu am putut sa o contrazic prea mult, dragilor si dragelor, m-am gandit ca cea mai buna solutie – atunci cand n-avem la dispozitie legume prea variate – este sa reinventam feluri de mancare traditionale folosind ierburi si condimente!

In cartea de mai sus am gasit sfaturi despre cum sa cultiv ierburi si condimente in casa, cum arata, cum se comporta, cum pot fi combinate si, nu in ultimul rand, retete apetisante pe care m-am apucat deja sa le incerc! E o lectura interesanta si informativa, so don’t miss out on it! If you do, I’ll keep you posted anyway :)

Hugs now,

Andie

herbs and spices

Intr-unul din raidurile mele prin coltisoarele mele secrete cu carti bune de gatit, am descoperit aceasta minune de carte, intitulata Cooking with Herbs and Spices: The Complete Guide to Aromatic Ingredients and How to Use Them, with Over 200 Recipes. Inutil sa spun ca m-am indragostit de ea, in contextul in care de curand am descoperit ce minuni pot face ierburile si condimentele in mancarea noastra cea de toate zilele. Deunazi am avut o conversatie cu o fata din Albania care mi-a spus cat este socata de precaritatea legumelor de pe tarabele din Romania, in special pe timp de iarna: ceapa, cartofi, morcovi, telina si… cam atat. Pentru ca nu am putut sa o contrazic prea mult, dragilor si dragelor, m-am gandit ca cea mai buna solutie – atunci cand n-avem la dispozitie legume prea variate – este sa reinventam feluri de mancare traditionale folosind ierburi si condimente!

In cartea de mai sus am gasit sfaturi despre cum sa cultiv ierburi si condimente in casa, cum arata, cum se comporta, cum pot fi combinate si, nu in ultimul rand, retete apetisante pe care m-am apucat deja sa le incerc! E o lectura interesanta si informativa, so don’t miss out on it! If you do, I’ll keep you posted anyway :)

Hugs now,

Andie

herbs and spices

In one of my multiple ultra-secret, ultra stealth raids in book shops, looking for sweet cooking books, I found this wonder book: Cooking with Herbs and Spices: The Complete Guide to Aromatic Ingredients and How to Use Them, with Over 200 Recipes. Useless to say that I immediately fell in love with it, given that only recently I discovered the wonders that herbs and spices can perform for our daily, blend food. This week end I had an interesting pow-wow with a girl from Albania who confessed to being shocked about the scarcity of vegetables in Romania, particularly during winter. Since I can’t disagree too much, I decided that the best solution when we are low on vegetables is to reinvent traditional dishes by using herbs and spices!

This book gives precious advice on how to grow your own herbs and spices at home, how they look, act, how you can mix them together and, not in the least, how to cook them really really well. It’s an interesting and informative read, so don’t miss out on it! If you do, I’ll keep you posted anyway :)

Hugs now,

Andie

Aboneaza-te si primesti gratuit:

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase + un ghid complet de planificare a meniului saptamanal
- un digest saptamanal cu toate retetele si articolele publicate, astfel incat sa afli toate noutatile fara a-ti incarca prea mult inboxul.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here