CONCURS! Cu premiu ;)/ COMPETITION! With a tasty prize

0

Dragii mei dragi,

Pentru ca in ultima vreme s-au iscat discutii cum ca nu se stie care ar fi cel mai mare fan al blogului, m-am gandit sa nu mai stau pe ganduri si sa ma aventurez in cautarea lui. In gaura de sarpe de s-ar ascunde, la sfarsitul concursului eu tot sper sa-l gasesc! Regulile sunt simple:

1. Fanul no. 1 trebuie sa isi aleaga o reteta de pe blog pe care o considera favorita lui si sa o posteze prin SHARE pe propria pagina de Facebook (pe WALL), invitand prietenii si lumea larga sa o sustina cu un LIKE.

2. Sustinatorii Fanului no. 1 trebuie sa dea like la reteta sustinuta de prietenul lor pe peretele acestuia.

3. Fanul care strange cel mai mare numar de voturi in perioada 28.09 – 28.10.2011 castiga MARELE PREMIU.

CONDITIE DE PARTICIPARE SI NUMARARE A VOTURILOR: atat Fanul cat si sustinatorii lui trebuie sa dea LIKE la pagina de Facebook a bloguluiAndie’s Veggies (butonul il gasiti in partea dreapta sus pe blog).

Acuma, sigur ca va intrebati care o fi marele premiu? Ei bine… ta na… crestem suspansul… voi organiza o petrecere pentru Fanul no. 1 si prietenii lui (ai mai apropiati asa, ca n-avem sala de handbal la dispozitie!), cu papa bun si muzica de maaare exceptie, courtesy of the wonderful and talented Alexandru Nuca (sample HERE).

Ram-pam-pam! Ne bagam?

Fanule no. 1, te astept!

Andie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.