LATER EDIT: Dragii mei. Organizatorii ne-au anuntat ca, din motive obiective, targul s-a anulat. Pacat, se-la-vie! Ideea e sa nu mai veniti, ca nu ne gasiti.

Lume, lume! Hai sa ne vedem intr-o duminica, sa dam mana, sa stam de vorba, sa mancam o prajiturica, o maslinuta, o atentie, un fursec! Ce ziceti, vreti sa ne vedem pe 18 martie, la Mic dejun de Bucuresti?

Eu promit asa: sa vin cu papa bun, sa-mi iau tricoul cu cupcakes, zambetele si dragalasenia si sa va astept nerabdatoare. Vreau sa va cunosc! Da, pe tine si pe tine, tu care stai si citesti si te intrebi ce gust o avea mancarea mea. Aduc si ceva prieteni dragi, mult mai talentati ca mine, parol!

Asa ca scoateti-va calendarele si incercuiti cu rosu data asta: 18 martie 2012. Do we make this a date? Iata si mai multe informatii despre targ:

Odata cu primavara vine si cel mai gustos mic dejun din Bucuresti!

Te asteptam duminica, 18 martie, in Papiota, sa te convingi ca cele mai bune tarte, briose, placinte, cheesecake-uri, clatite si multe alte bunatati se gasesc la Mic Dejun de Bucuresti Food Fair Editia a II-a!

De la ora 11.00 te asteptam si te ademenim din strada cu miros de cafea proaspat pregatita si tarte cum nu ai mai gustat!

Si pentru ca primavara nu-i ca toamna, nici Mic Dejun de Bucuresti Food Fair 2 nu e ca primul asa ca organizam si un Fashion Sale care o sa te incante, cu siguranta!

Unii dintre cei mai talentati bloggeri culinari te asteapta la un mic dejun prelungit pana la orele 18.00, in Centrul Vechi al capitalei.

Ne gasesti pe Lipscani 43 (intrarea prin gang), dar te poti ghida dupa mirosul de briose si banana bread daca nu gasesti adresa!

Love and breakfast, folks,

 

Aboneaza-te la newsletter si primesti:
  • un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase
  • un meal planner imprimabil
  • continut exclusiv pentru abonati

1 COMMENT

  1. Fetelor, o sa iasa cu mega party! Ma bantuie o vaga senzatie ca ne vom manca mancarurile unii altora, de pofta! Nici n-or sa mai apuce ceva vizitatorii! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.