Ultimul giveaway de toamna (3) si un nou atelier de week-end

61

E marti, e momentul sa anuntam castigatorii giveaway-ului de saptamana trecuta, dupa cum urmeaza:

random

Adina Scintei – cortul foto, Luminita Cristina – feliatorul de legume si Elisa Dumitrache – setul de servit musafiri. Felicitari castigatoarelor si rog sa ma contacteze in termen de 48h pentru a-si primi premiile!

Pentru saptamana asta, sub egida BAKE TILL YOU BREAK, am de daruit urmatoarele:

1. Setul de carti pentru inspiratie: The Complete Guide to Baking (cu peste 200 retete de paine si dulciuri), Just 100 Calories (cu multe retete cu putine calorii) si Mancaruri de post (ca tot vine postul Craciunului peste noi).

DSC_00162. Setul de copt si servit cupcakes si mini-prajiturici

Include tava de silicon pentru 6 cupcakes, hartii pentru cupcakes, un mini stand pentru 1 cupcake, mini-tava in forma de inimioara, farfuriute de metal, ceramica si portelan bavarez pentru servit.

DSC_0010 DSC_00123. Kitchen Craft Pastry Mat

Nici nu va pot spune cat de bestiala e pentru intinsul aluatului fraged, pentru biscuiti, pentru ce vreti voi. Eu mai am una din silicon, asa ca nu are sens sa o pastrez pe asta, dar am folosit-o cu cea mai mare placere!

KCPASTMATDaca le vreti, stiti ce sa faceti: comentariu aici cu ce va place/va displace cel mai mult la blog/VEG, abonare la facebook si la blog prin email. Detaliile concursului si pasii amanuntiti de inscriere ii gasiti AICI si AICI.

Ultima mare veste pe care am sa v-o dau este ca sambata de la 11 o sa tin un nou atelier de gatit raw/vegan la care abia astept sa ma vad cu voi si sa povestim cate in luna si-n stele! Impreuna cu prietenii de la Ever Green Salon, vom face o bautura energizanta si imunizanta si o tarta cu dovleac pe care le vom bea si le vom manca impreuna! Yey! Gasiti mai jos toate detaliile:

invitatieLove and awesome giveaways!

61 COMMENTS

  1. Ce imi place la acest blog, absolut totul ! Chiar daca nu sunt vegana, m-ai facut sa pun in aplicare muulte retete.
    Ce nu-mi place? Hm…din fericire toate sunt foarte ok.
    Se deschid imediat retetele , imaginile sunt clare,explicatiile pe intelesul tuturor! :)
    Am dat like cu numele de Maria Elena.

  2. No,stii ca eu vin si ma pierd la tine pe site si tare imi place sa-mi clatesc ochii cu pozele tale,poate mai invat si eu cate ceva :) Faine premii si saptamana asta,tocmai ma uitam si eu la un pastry mat,cred ca fetele mele l-ar toci :)) O saptamana frumoasa sa ai in continuare.

  3. Am lasat comment cu numele Anda Baldau, desi sunt sigura ca nu voi avea norocul sa castig nimic, desi din suflet mi-as dorim sa castig premiul 2

  4. Uff, ce mi-ar placea sa ajung la atelierul de gatit raw vegan..Daca s-ar face si in Iasi as fi fericita.
    De blogul tau ce sa mai zic, am numai parerri de bine, dupa cum am mai spus. Astept cu nerbdare noi retete vegane sa ma inspir si eu.

    Like: Lorena Mihaela Pintilie
    abonare mail: loryblue84@yahoo.com

  5. Am dat Like cu numele Georgia Popescu
    Cel mai tare imi plac retetele, am gasit la tine niste chestii geniale pe vegan pastry si baking, din care am si incercat unele si au fost geniale (un aluat de tarta pe care il cautam de foarte mult timp)

    Spor la gatit!

  6. Buna Andie,

    Eu ti-am dat like pe Facebook cu numele Cristina Mehedinteanu, dar si de pe Anason.ro. :) Imi place foarte mult blogul tau, cum arata, cat de organizat si aranjat este, up to date, plin de info utile si poze extraordinare. Il urmaresc mereu cu placere si abia astept sa vad ce vei mai posta. Esti o sursa de inspiratie iar revista VEG nu face exceptie. Mult succes in continuare si te tin aproape! :)

    Cu drag,
    Cristina

  7. Concurez din nou :D ar fi amuzant sa si castig. In orice caz, vreau sa iti multumesc pentru acest gest si sa-ti urez sa ai parte de cat mai multe realizari in domeniu. :) Ah, si nu stiu cum mai e in ultima vreme, ca nu prea am mai descarcat retete, dar mi-ar placea ca poza de ilustratie a retetei sa fie ceva mai mica. Desigur, e foarte importanta, dar e si un pic inconfortabil ca reteta sa se intinda pe doua pagini cand ar fi putut ocupa doar una :)

  8. Am dat like cu numele Maria Luciana Obreja.

    Apreciez foarte mult stilul articolelor, pozele si initiativele care tin mereu blogul in miscare.

  9. Am dat like cu Oana Cristea.
    Imi place tare mult naturaletea cu care scrii, ca lucrurile sunt asa cum le simti si le crezi si ca nu este nimic “fabricat” doar pentru imagine.

  10. Hello! Cel mai mult de pe blog imi place toata sectia de sfaturi pentru vegetarieni incepatori (desi sunt o “incepatoare” de vreo 2-3 ani) si mai ales calendarul cu legume proaspete romanesti. De retete nu mai vorbesc :D.

    Keep up the good work!

    P.S. Pe Facebook cel mai usor ma gasesti cu adresa de mail.

  11. Ce am observat eu pana acum:

    – Eu m-am obisnuit sa folosesc click dreapta cu deschidere in new tab si pe blogul tau nu ma lasa sa fac asta. Cred ca ai vrut sa iti protejezi cat mai mult munca, sa nu vina unul si altul sa iti ia pozele.

    – Cand citesc o reteta, imi place sa imi pun un semn unde am ramas, tragand cu cursorul mouse-ului pe o bucatica de text(cum ar veni sa il albastresc). Am vazut ca nici asta nu pot aici, cred ca tot din dorinta de a-ti proteja munca.

    Daca nu este o alta solutie pentru punctele de mai sus, o sa ma adaptez situatiei. Inteleg nevoia de protectie pentru ca nici mie nu mi-ar conveni sa imi vad retetele si pozele preluate fara sa mi se spuna.

    – Mi-ar placea daca ar fi pozele mai mici putin, eventual, pentru cei care doresc, sa aiba posibilitatea sa le deschida si mai mari. Dar eu am zile cand nu stiu cum sa ma uit mai repede dupa o reteta si e putin greoi sa tot derulez pana ajung la reteta.

    Am dat si like si abonare la postari ;)

    • Da, la toate era din cauza pluginului de protectie, acum am gasit o solutie temporara, sper sa fie mai bine.
      Am facut si pozele mai mici, so, done! :)

  12. Buna,

    Imi place foarte mult cum este structurat blogul tau.
    M-ar bucura daca in sectiunea “Stil de viata” ai posta si review-uri despre piete, magazine online, supermarketuri sau alte resurse de unde procuri ingredientele pentru preparatele tale.

    Am dat like cu numele Alina Florea.

    • Alina, deocamdata in sectiunea respectiva am doua pagini “In camara mea” si “In bucataria mea” in care sunt listate toate ustensilele si ingredientele pe care le folosesc precum si locurile din care le procur. Cateodata mai strecor prin texte de pe unde imi iau ingredientele, dar o sa ma gandesc cum sa integrez mai bine sugestia ta. Multumesc!

  13. In primul rand imi plac pozelee, sunt superbe…in al doilea rand rubrica Meniul zilei, abia astept sa intru sa citesc ce mancaruri mananci :D

    O zi frumoasa si sa fie cu noroc!
    Am dat like cu :Ioana Ţanţ

  14. Am dat like cu numele Ancuta Ianc. Mi-a fost de foarte mare folos sectiunea cu ce ai tu prin bucatarie (ustensile, aparate), pentru ca la oferta mare care exista, cel mai usor e sa decid in functie de experientele altora. :-) In rest imi place cam tot, revin tot mereu pe aici pentru una-alta. Imi pare rau ca lucrez sambata asta, altfel tare mi-ar fi placut sa vin la atelierul de gatit. Dar sper ca vor mai fi ocazii.

  15. well then, era nevoie de un giveaway (and DAT SILICONE MAT) sa-ti spun ca apreciez blogu’ chiar daca pana acuma am urmarit doar din umbra. desi ma uit la poze prima data, deci you have the eye candy factor, si abia apoi citesc povestea, i actually DO read your story and enjoy the jolly tone. despre retetele pe care le-am incercat pot sa iti spun numa ca mi-o iesit din prima, so you have reliabilty.
    din cauza celor de mai sus, clickai cu nerabdare pe link-u spre postare din feed reader!
    now, where my prize? :D

  16. datorita blogului tau m-am indragostit de paste, iar copilul poate confirma si el aceeasi dragoste comuna:) el adora rigatoni,pe care iar de pe blogul tau am invatat sa ii prepar. imi place tot pe blog mai ales ca e asa bine organizat si plin de culoare. imi face cu ochiul tare de tot premiul 3. te urmaresc si pe fb cu numele Lucia Vlad

  17. Buna
    Blogul tau este foarte interesant pentru mine. Am inceput sa fac retete de aici si incep, usor, usor sa maninc mai mult legume fara sa simt in asta vreo corvoada

    As dori sa fac o sugestie..
    Imi place mult , mult revista VEG dar as fi dorit sa o pot tipari
    Poti pls sa ma ajuti sa activezi (daca poti) acest feature?
    Multumesc

    User facebook: Dana Simion

  18. am dat like pe FB, de ceva vreme:) cu numele de Natalia Jomir. si desigur abonare.
    Imi place foarte mult blogul tau! Imi place sa fac briose, si mi-ar placea s acastig premiul 2.
    mult succes in continuare!

  19. De cand te-am descoperit “te citesc” f des! Am un bebe de 7 luni fata de care ma simt f responsabila in ceea ce priveste alimentatia lui. Incerc sa ma educ si sa renunt la obiceiurile proaste. Este incredibil de greu dar nu imposibil :). La blogul tau imi place ca aflu retete simple, sanatoase, variate dar si sfaturi in ale nutritiei. Ma simt derutata cand gasesc retete pe baza de branza (deh, lactatele, subiect tare controversat) sau cu ulei/ miere preparate la peste 40 de grade (gurile rele spun ca e treaba toxica spre cancerigen). E greu, sunt la inceput dar cu timpul voi gasi un echilibru :). Eu citesc blogul tau pe telefon. Ceea ce ma deranjeaza e butonul de Follow Me care apare in stanga ecranului si imi ascunde o parte din text. Atat pt azi! :) Multumesc pt tot!
    Andreea Retezeanu

    • Andreea, de foarte mult timp caut o solutie sa integrez canalele la care ma pot gasi cititorii in blog. Butonul asta de Follow me nici nu stiu macar daca functioneaza. Of. O sa ma mai gandesc ce sa fac cu el.
      In alta ordine de idei, eu zic sa nu te impacientezi prea tare, totul sta in echilibru. Am citit multe articole despre mierea incalzita, si sa stii ca eu nu cred catusi de putin ca devine cancerigena la temperaturi mari. Chiar cei de pe ceva bun scrisesera un articol foarte pertinent care mi-a placut mult. De asemenea, exista uleiuri cu punct de ardere foarte ridicat, pentru care nu trebuie sa-ti faci probleme. Acuma, ideea e ca eu evit cat pot prajelile si nici nu pun miere in ceai, dar daca se intampla sa o fac, sincer n-am nicio problema, nu cred ca asta ma va omori :)
      Te imbratisez!

  20. Imi place la blogul tau ca e simplu si ordonat. Eu nu reusesc sa fac asta :( si imi plac retetele tale care sunt explicate intr-un mod atat de simplu si ma faci sa imi doresc le realizez chiar in acel moment.
    Like: Macy Mac

  21. Eu cred ca ti-am mai zis ce-mi place la blogul tau minunat. Dar ce-mi place azi cel mai mult este faptul ca inca descopar chestii noi, mai ales retete, in ciuda convingerii mele ca il cunosc (pe blog) like the back of my hand. Well, you proved me wrong, missy. Azi am prestat o salata de dovleac cu hrisca, dupa descoperirea unei astfel de retete. So, thanks!

    Oana Trandafir

    P.S. Tare fain ar fi sa faci un atelier din asta si la cluj. ;;)

  22. Ador blogul tau, desi nu sunt vegetariana , imi plac mult retele tale, pe unele le-am si probat , mai ales dulciurile, te pupic si mult succes cu revista.
    Gabriela Moraru

  23. Salut, Andie,

    Te urmaresc de vreo sase luni de cand am participat la un atelier in incubator107. Sunt fan pe FB cu Istrate Adriana si abonata la blog deja. Site-ul mi se pare ok revista super. Ma atrage pur si simplu. M-as putea oferi ucenic, daca ai avea nevoie de extra-hand in realizarea ei. De altfel, in devenirea mea de sef, as avea nevoie de cineva de la care sa invat lucruri iar aici, gasesc foarte multe idei.

    Succese maxime!

    • Adriana, sa stii ca te tin minte. Sincer, chiar avem nevoie de voluntari, numa’ ca munca nu e glorioasa :) Adica, e glorioasa la sfarsit, da’ cand trebuie sa muncesti la tot felul de chichite, nu te simti glorios :) Da-mi un mail (daca nu-ti dau eu unul inainte :) si sa vedem ce putem face :)

  24. Blogul e super, imi place tot. imi doresc sa castig si eu mai ales ca mi-am facut cont de FB special pentru a putea participa la giveaway. FB: Ileana Burada

  25. Pe Facebook: Anda Turcan
    Imi place mult blogul, o spun pentru a 3-a oara! Nu trebuie sa mai schimbi nimic, poate…sa postezi mai mult!

    • Si mie mi-ar placea sa postez mai mult, doar ca tre sa si muncesc chestii care-mi platesc facturile :))) Si alea imi consuma timp!

  26. Ce sa mai spun ca sa nu ma repet?? Pai nu am cum sa ma repet ca aici e raiul pe pamant. Am un prieten care ma intreaba: Unde gasesc reteta aia? Unde pot sa citesc despre asta? Unde e asa organizat un meniu? Unde si iar unde?..iar eu ii tot zic mereu cum unde??? Pai nu ti-am zis deja: ANDIE.RO. Ne esti draga prin felul tau de a trata calatoria asta prin viata, prin viata alimentara si prin sanatatea ce iese frunzarind paginile tale! Succes, om drag! (ps. Iar imi pare rau ca nu am apucat sa te imbratisez atunci la Raw Generation, dar ma resemnez cu paginile din calentarul cu prajiturele:)

    • Lasa, ca si mie imi place site-ul tau de mor si tot ceea ce faci, deci e reciproca treaba :) Te imbratisez virtual deocamdata!

  27. Ti-am zis de atatea ori ce-mi place si tot mai gasesc chestii noi. Dar acum gata cu lauda, trecem la critica! :)

    Cuuum, vrei asta sa fie ultimul giveaway? Pai si eu cum o sa mai pot spiona ce ai tu prin dulapuri? Cum? Sa stii ca mi-ar place enorm o rubrica in care sa ne arati ce-i in spatele cortinei ;) De la farfurii la carti de bucate si tavi, oale… Oh, ce fain ar fi…

    Ah ce mult as vrea sa ne intalnim, pacat ca nu pot ajunge in Bucuresti :( Poate organizezi ceva si in dec cand vin eu ;)

    • Draga mea, eu de obicei cam evit sa postez imagini din casa, ca ma gandesc si la intimitatea mea. Dar o sa vad cum fac, poate o sa mai strecor cate o imagine-doua :) Numai ca sunt toate imprastiate prin tot felul de dulapuri, it’s a challenge!
      Adevarul e ca si mie imi place de mor cand vad imagini de la alti bloggeri din universul lor… :)
      Cine stie, poate ne sincronizam in decembrie daca e sa mai fac ceva!

  28. Buna Andie! Revin si de data asta. Gabriela Zaharia se ascunde in spatele like-ului de pe Facebook! Si da, ma indragostesc din ce in ce mai mult de blogul tau. Sunt foarte faine si pertinente informatiile. Tine-o tot asa!

  29. ma uit la retetele tale ca la ..arta :-) nu sunt vegana , insa parca ma bate un gand la cat material inspirational am aici! Multumim si felicitari !

  30. Buna Andie,
    Am dat like pe fb cu numele de Roda Coroiu. VEG E e cea mai faina revista culinara pe care am citit-o eva`.La blog imi place absolut tot: fotografiile sunt vii, retetele sunt pe-ntelesul tuturor si talentul tau se vede in tot ceea ce faci. Go ahead & good luck!

  31. Buna Andie,

    Like am dat de pe contul “Alecsandra Neculai”.
    Imi plac toate retetele pe care le-am incercat, pana acum, desi nu sunt foarte multe :D (dar nu e bai, mai am timp sa experimentez).
    Nu ma incanta functia de cautare, dar pot supravietui si fara ea.
    Spor si o zi usoara!

  32. Salut! Imi plac foarte mult fotografiile pe care le-ai urcat pe blog, mai ales ca in ultimul timp ma joc din ce in ce mai mult cu ideea de fotografie culinara, asa ca fotografiile tale ma inspira. De asemenea, imi place ca ai o postare pe pagina si ca nu trebuie sa scrollez in draci de la o reteta la alta. Si optiunea de printare a retetei imi place.

    Nu imi place faptul ca (poate mi se intampla doar mie?) site-ul se incarca foarte greu fata de alte pagini web pe care le accesez (si asta mi se intampla de fiecare data si NUMAI cu site-ul tau, oare ce de?). De asemenea, cred ca fontul este o tara cam mic pentru mine (chiar daca nu port ochelari si ma laud cu vedere de ochi de soim, totusi nu prea pot citi cu prea multa usurinta).

    Tocmai am dat like cu numele Catalina Bucur.

    Zi faina!

    • Draga mea, asta cu incarcatul nu stiu, ca nu mi-a mai zis nimeni.. Insa cu fontul ai perfecta dreptate. Deocamdata e maximul pe care il permite tema, am nevoie de un programator care sa ma ajute sa repar asta, insa pana atunci.. ce sa fac…

  33. Buna,
    Am dat like de pe contul “Milly Stef”.
    Ce pot sa spun despre blogul tau, in afara ca e foarte bine organizat. Meniul si calendarul de sezon sunt foarte folositoare. Si mi-ar placea sa castigat premiul 2.

  34. Am dat like cu Roxana Teodorescu. Imi place totul la blogul tau, retele, pozele, munca si pasiunea ta! Felicitari!

  35. Buna! :)
    Cel mai mult imi place ca retetele sunt simple, pe intelesul tuturor, ca nu contin ingrediente complicate si ca pot fi date si copiilor.
    Ce nu imi place… hmmm, ca nu scrii mai des! :) Am dat like cu numele Andra Mura.

  36. Buna Andie!

    Nici nu stiu cu ce sa incep :) … blogul tau imi place enorm, imi place aspectul, imi place maniera si exprimarea in care scrii, parca suntem gand la gand, e o adevarata placere sa il citesc si aici ma refer la textele incorporate printre retete, povestea retetelor si evident sa pun in practica retetele. Nu sunt vegana, dar ma ajuti enorm cu retetele tale vegane sa imi mentin silueta si totodata sa ma bucur de legume fara a simti asta ca pe o corvoada. Totodata retetele de dulciuri sunt absolut minuntate, iar odata cu instalarea noului cuptor voi incerca si retetele de paine, e musai!! Chiar zilele trecute am facut reteta de fasole verde crocanta si sincer a fost divina, eu sunt o gurmanda sentimentala din fire si am avut exact sentimentul acela in care iti vine sa plangi de bucuria si minunatia gustului.
    Imi mai place enorm cum ai incorporat in blog retete de la mama ta si faptul ca iti exprimi toate acele sentimente pe care numai o mama ti le poate naste, pentru ca si eu am o legatura speciala cu mama mea si citind la tine pe blog toate povestile tale despre ea si copilarie ma face sa imi aduc aminte cu drag intamplari ascunse intr-un colt de suflet si minte. Imi place ca ai pasiunea pentru mancare si asta se vede si se simte. De la mama mea am invatat toate lucrurile elementare in bucatarie si asta pentru ca ma tinea langa ea,cand eram mica, atunci cand pregatea tot felul de mancaruri si aluaturi de prajituri, si as fi jurat ca nu s-a prins nimic de mine, pana acum cand, departe de ea, si dupa multi ani de la instruire, cand mi-a venit momentul sa iau contact cu bucataria imi aduceam aminte fiecare sfat al ei. E uimitor!
    Ti-am citit tot blogul, din scoarta in scoarta, si marturisesc ca am un caiet de retete in care scriu cu manuta toate minunatiile de retete pe care le scrii si le si probez cu mare drag si pofta. Imi plac mult preparatele cu aluaturi, si la tine am gasit tot ce imi trebuie, mai ales ca nu imi place sa cumpar prefabricatele din comert.Totodata mi-ai schimbat un pic parerea despre asa-zisele “E-uri” pe care eu le evit cu ardoare (pe toate!) chiar dc unele nu sunt nocive sau rele pt sanatate, si pt asta iti multumesc. In general fac toate mancarurile cap-coada, nu folosesc tertipuri (spre exemplu supa de legume folosita ca baza pt mancaruri o fac din legume nu o obtin din cuburi de legume ce se gasesc in comert cu duiumu’, etc). Tot timpul invatam lucruri noi si imi place faptul ca la tine pe blog sunt multe informatii folositoare, e un blog complet pentru pasionatii de “gateala”.
    Cred ca as mai putea continua cu scrierea o vreme buna insa ma opresc aici. Ma bucur de oportunitatea acestui concurs pentru ca astfel am gasit prilejul sa iti comunic toate astea.
    Numai bine si spor in toate!

    PS:Cadourile tale mi se par f dragute si folositoare ca tot ce este pe blog (si eu am o forma din aceea inimioara :))

    • Iulia! (te cheama ca pe mama mea :)
      Asa de mult mi-a placut sa citesc ce mi-ai scris, nici nu-ti pot spune. Nici nu-ti pot spune. Si sper sa nu mai astepti alte concursuri, sa-mi scrii de fiecare data cand ai chef de vorba sau vrei sa-mi spui ceva. Si eu sunt o gurmanda sentimentala (ce-mi place termenul!), asa ca, gand la gand. Te imbratisez cu mare drag.

  37. Buna. Ce mi-ar placea la blogulet, mie da?
    1. sa te tii de postarile din meniul saptamanal si ar fi fain sa aiba aspect de tabel, chiar daca ai mancat risotto si la pranz si seara, nu trebuie sa ne dai explicatii de ce ai facut-o. Poate unii intra doar pt inspiratie si nu vor sa se piarda in detalii privind activitatile tale zilnice.(nu o lua in nume de rau:)
    2. sa ai o sectiune cu sursele tale de inspiratie (carti, reviste in special)
    3. sa ne dai tipsuri privind fotografia culinara
    4. asezarea in pagina, ex cand fac click pe vegan sa se deschida o pagina cu toate retetele si ideal cu cate o imagine alaturi. De ce? pt ca atunci cand caut inspiratie sa fie mult mai usor de vizualizat si sa nu pierd timp dand scroll in jos si next page mereu.
    5. mai multe video-uri, in special la paine (iti iese asa faina) sau creme pt dulciuri
    6. mai multe articole la food & travel, adica te sfatuiesc sa calatoresti mai mult. Lumea asta e atat de mare si de diversa. Nu stiu cat iubesti Bucurestiul, dar un weekend prelungit din jungla te-ar incarca pentru multe zile plus tone de inspiratie culinara internationala:)

    ce imi place/plac deja:
    -retetele, pozele, ca nu ai reclame care incarca pagina, ca nu te streseaza imaginea cu da like la pagina de fb cand accesez blogul, ca ai sectiune “de sezon”
    Am scris cam mult sper sa fiu inteleasa, am un mod ciudat de exprimare.
    Am dat like cu Carmen Nicolau.

    • Draga mea Carmen, iti raspund si eu tot pe punctulete :
      1. Ma tin de meniul saptamanal. Doar pentru ca nu postez zilnic (uneori e imposibil) nu inseamna ca am sarit vreodata vreo saptamana :) Insa rubrica asta e un food-log, adica un jurnal personal al meu cu privire la mancare iar gandurile mele despre ce mananc imi sunt in primul rand folositoare mie, iar apoi celor care poate, cine stie, se simt vinovati ca mananca acelasi fel de doua ori pe zi, sau poate nu cred ca un pahar de apa e suficient la o masa, etc. Este rubrica mea preferata din tot blogul si cred cu tarie ca cine cauta inspiratie poate sa citeasca un paragraf de cateva randuri care nu e sub forma de tabel – e un efort minim pe care, zic eu, il poate depune orice cititor interesat. Pe termen lung (jumatate de an-1 an) voi face un tabel in excel pentru download, daca imi va permite timpul.
      2. Pai nu prea ma inspir foarte mult din carti sau reviste. Am cateva, am mai scris despre ele cand am facut retete din ele, dar in general ma inspir de pe ce vad pe net sau ce mi se intampla in viata reala. Voi incerca sa mentionez mai des de unde imi vin ideile in cadrul articolelor si voi crea si un blogroll.
      3. Sa stii multa lume mi-a zis de asta, insa, cumva, ma simt prea amatoare ca sa dau eu lectii altora. Adica, da, fac unele poze bunicele, dar sunt atatia alti oameni muuuult mai profi ca mine! Cred ca asta m-a oprit pana acum. Pe viitor voi vedea cum pot sa impartasesc din experienta mea dar intr-un fel in care lumea sa inteleaga ca sunt sfaturi de amator.
      4. Si mie mi-ar placea sa se poata asta. Insa tema blogului nu permite, si daca as vrea sa customizez asta ar trebui sa platesc sute de dolari. Or, acesta este un blog gratuit, care nu produce bani, nu agreseaza pe nimeni cu publicitate inutila, si ca urmare nu are de unde sa plateasca aceste sume. Daca pe viitor ma va ajuta cineva in mod gratuit sa fac asta, cu siguranta o voi face.
      5. Da, very good point, again. Problema e ca eu sunt one-woman show. Adica e foarte, foarte, foarte greu sa faci un videoclip cu tine cand tu esti sigur, trebuie sa si gatesti, sa si filmezi, sa si editezi si nu ai nici suficient spatiu/lumina/timp/maini sa faci asta. Imi doresc taaare mult sa pot face mai multe video-uri, si caut constant solutii. Will keep you posted!
      6. Aici am zambit cel mai tare, pentru ca eu de calatorit calatoresc foarte mult si in general si contra vointei mele :)) Adica m-am saturat de avioane si calatorii, asta incerc sa spun si de asta mi s-a parut amuzant ce ai zis. Nu scriu despre ele pe blog pentru ca in foarte multe cazuri sunt in calatorii de afaceri sau e prea periculos sa scot aparatul si sa documentez (gen Venezuela, Brazilia, etc.).
      La final iti multumesc tare mult pentru sugestii, apreciez ca ai fost sincera si ai varsat sacul :) Te imbratisez!

  38. Ce-mi place la blog?

    Totul. Bine organizat, pozele sunt superbe, modul in care iti asterni ideile… Chiar daca nu sunt vegetariana, incerc pe cat posibil sa mananc cat mai sanatos iar blogul tau e o sursa de inspiratie, mai ales prin sectiunile Vegetrian incepator si Meniu saptamanal. Sunt convisa ca multa lume este dornica de a manca sanatos, poate chiar de a deveni vegetrian, insa din lipsa de idei si cunostinte, ajunge la a manca… de post, insa nesanatos si renunta repede din lipsa de idei.
    La cat mai multe posturi fiindca este o placere sa urmaresc acest blog!:)

  39. mai, eu te urmaresc de vreo 3 luni (prin cele 2 spatii publice: fb si blog) si-mi placi mult.
    blogul e fain, tema e clean, da o nota de veselie si bunastare. nu prea-mi place “search”-ul, fiindca nu-i asa de vizibil. si ca nu te mai tii de meniul saptamanal (pentru mine chiar e util sa vad cum impaca un vegetarian nevoia de calorii cu bunatati verzi..si ma face sa ma simt bine cand vad ca unii mai si gatesc (chiar mult) si nu se lafaie cu mancare fancy prin restaurante iar pe acasa cu junk food). retetele is delicioase (chiar am incercat cateva, ultima data salivam de fiecare data cand mancam din prajitura cu pere insiropata :) ) iar pozele faine. Apropo, ce aparat folosesti?
    cat despre veg, nu am apucat sa o citesc pe indelete, dar am rasfoit-o..si e genul de revista care-mi aminteste de vremurile cand iubeam photoshopul si ma straduiam sa dau culori nebanuite pozelor, cand ma gandeam ce frumos ar fi sa o apuc pe o cale artistica… cu alte cuvinte, e frumos structurata, e fresh, e cu de toate. sa nu renunti ever, fiindca-i de bine ceea ce ai cladit.
    sper sa ne cunoastem candva :)

    • Bai! Nu am scris o saptamana zilnic la meniul saptamanal dar am completat rubrica la final si ma omorati toti :)))) Mai sunt si saptamani din astea cand nu ai timp sa scrii zilnic, da’ nu v-am lasat de tot fara, nu? :) Sincer? Sunt foarte incantata ca asteptati rubrica asta si ca ma trageti de maneca, asa ca da sa te pup!
      Nici mie nu-mi place search-ul dar am incercat sa il optimizez, sa-mi zici cum merge acuma.
      Folosesc un Nikon D5000, dar am mai multe info despre asta la rubrica de FAQ.
      Sa stii ca pozele din VEG nu prea sunt lucrate in PS, adica mai spre deloc. Una din cerintele impuse colaboratorilor e sa nu prelucreze prea mult, sa nu adauge filtre, sa le lase cat mai naturale :)
      Si eu sper sa ne cunoastem, poate vii pe la vreun atelier?
      Te pup!

  40. Buna, Andie! unde gasesc Kitchen Craft Pastry Mat in Bucuresti? tare mult mi-ar placea si mie una :)

Leave a Reply to Luminita-Cristina Cancel reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.