IN TRECUT

Ovo-lacto-vegetariana din anul 2000, am inceput sa scriu pe blog in februarie 2010 fara sa am cea mai vaga idee ca va ajunge atat de popular. Am pornit la drum fara sa stiu sa gatesc nimic, cu retete de sandvisuri cu branza, am trecut prin perioada zaharului din fondant si cupcakes, am invatat sa fac cu mana mea lucruri la care acum cativa ani nici nu visam, precum macarons, painea cu maia sau pastele de casa, am invatat multe despre obiceiurile alimentare sanatoase si ingredientele de calitate, despre tehnici de gatit, design, fotografie culinara, food styling, am scris multe lucruri folositoare dar si altele mai putin inspirate si, pe durata acestei calatorii, am crescut si m-am maturizat alaturi de cititorii mei.

Din 2013 am initiat alaturi de o mana de prieteni si bloggeri romani talentati proiectul online VEG, o revista cu retete vegetariene adresata oricarui iubitor de mancare si fotografii frumoase, indiferent de “orientarea culinara”. Este un proiect la care am muncit enorm si pe care sper, intr-o zi, sa il vad si in print. Nu stiu daca voi mai avea puterea sa il coordonez si in viitor, dar niciodata sa nu spunem niciodata.

IN PREZENT

Intre timp m-am mutat la Bruxelles si imi continui aventura in lumea culinara dar nu chiar ca inainte, ci cuprinsa de provocarile mamiciei si ale vietii intr-o tara pe care abia acum o descopar. Imi doresc sa scriu despre mult mai mult decat gatit si, cine stie, poate visul asta se va realiza in viitorul apropiat.

Cred in continuare in mancarea cat mai putin procesata, locala si de sezon, cred in gatitul acasa, cred in echilibru si, cel mai important, cred in respectul reciproc indiferent de alegerile culinare. Dar, mai ales, cred in branza, caci viata fara ea exista, dar e pustiu.

 

PUBLICITATEA PE BLOG

A existat candva, nu mai exista. Scriu accidental despre branduri si produse care imi plac si de care ma lovesc in viata de zi cu zi.

COLABORARI

Timpul meu liber este foarte putin, dar daca ceva suna interesant, de ce nu? Lasa-mi un mesaj in formularul de contact alaturat.

Daca aveti si alte intrebari puteti consulta rubrica de intrebari frecvente.

Love and veggies!

Andie