Harta producatorilor locali

Ce este?

Caut Producator Local este un proiect de documentare independent pe care l-am pornit din dorinta de a-i cunoaste pe producatorii locali din zona mea, de a vedea personal ce si cum cultiva, de a discuta cu ei despre provocarile si limitarile lor, despre ceea ce ii motiveaza si, nu in ultimul rand, de a gusta si fotografia produsele din fermele lor. Fiecare poveste este publicata pe blog iar ferma/gospodaria este adaugata in Harta Producatorilor Locali, construind astfel o baza de informatii despre producatori usor accesibila .

Care este scopul proiectului?

Sa intelegem mai bine modul in care mancarea ajunge pe mesele noastre, sa stim povestea ei, sa ii cunoastem pe oamenii care o produc si, de ce nu, sa ii putem contacta pe producatorii care ne plac pentru a le achizitiona produsele sau pentru a-i vizita la randul nostru.

Cum se foloseste?

Alege zona care te intereseaza, folosind functia zoom (+/-) a hartii. Apasa pe steluta verde si in partea stanga a hartii ti se va afisa numele producatorului, locatia, precum si linkul in care vei gasi povestea lui impreuna cu fotografiile aferente.