De cateva zile sunt in vacanta. Vacanta de la servici, dar munca intensa pentru un proiect personal mega-ultra-secret, mega-ultra-spectaculos, despre care nu va zic decat ca are legatura cu vara, copilaria, frumusetea din noi, bunii nostri, mesele in familie, bucuria, traditia si prospetimea noilor generatii.

In absenta mea va las cu o reteta mai veche de humus vegan, fara foc (dar nu raw), gata in 10 minute, proaspat si racoros. Mancarea perfecta pe caldurile astea, ce sa mai.

Almond humus

Ingrediente

  • 100 g migdale decojite
  • 100 g paine alba
  • 3/4 cana apa
  • 2 catei de usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie mica
  • 5 linguri de ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • seminte de pin pentru decorat

Metoda

  1. Intr-un castron rupem felia de paine in bucati mari si turnam peste ea trei sferturi de cana de apa. Lasam sa se inmoaie.
  2. In blender mixam migdalele cu usturoiul maruntit pana obtinem o pudra foarte fina.
  3. Adaugam amestecul de paine si apa si mai mixam putin pana obtinem o pasta groasa, la care adaugam sarea, piperul, zeama de lamaie si uleiul de masline, lingura cu lingura.
  4. Decoram cu seminte de pin.
https://www.andie.ro/summer-haze-summer-humus/

Da, este more or less aceeasi chestie ca la supa rece de migdale. Pentru ca a fost la fel de meserias si nu m-am putut abtine. Eu zic sa fiti pe faza, pentru ca o noua Andie is coming to town.

Love and summer!


1 COMMENT

    • Alina!!! Trebuie sa iti faci humus! Si din asta, dar in principal de naut!!!!! Nu se poate, nu se poate, dar NU se poate! :) Te pup, despre proiect.. hm… mai incolo :*

    • Te pup draga mea Alina! Nu stiu daca iti va placea mai mult sau nu, cert e ca merita incercata. Pana acum am avut 100% feedback pozitiv :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.