VEG

Vrei sa contribui si tu la numarul urmator? Afla toate detaliile AICI!

Numarul 5/ Toamna-iarna 2014

Numarul 4/ Primavara-vara 2014

Numarul 3/ Iarna 2013

Numarul 2/ Toamna 2013

Numarul 1/ Vara 2013

95 comments

  1. Doamne, cat e de frumoasa! felicitari!!! pozele sunt superbe… retetele scrise frumos.. iar revista e surprinzator de bogata!
    Bravo! La cat mai multe editii!

  2. Sincere felicitari, revista e minunata, imaginile splendide iar eu sunt magulita de includerea in primul numar. :)

  3. Andie stiu ca un simplu “multumesc” nu este de ajuns .. dar eu chiar iti multumesc ca ai dat viata acestei reviste si ca mi-ai oferit sansa de a lua parte la acest proiect !!!
    Felicitari pentru acest prim numar minunat !!! Subscriu la ce zicea Mihai : you ROCK !!!

    1. Revista asta nu ar fi fost fara voi, cei care v-ati sacrificat timpul si resursele sa scrieti la ea. Nu voi trebuie sa multumiti, ci noi, cei care ne bucuram de rezultatul muncii voastre. Te imbratisez Alex, you were my rock :)

  4. Este pentru prima data cand intru pe acest site. Nu sunt vegetariana insa, trebuie sa recunosc ca acest proiect este superb si ca ne poate fi de folos tuturor.
    Tare bine ar fi daca s-ar putea face o varianta tiparita…eventual se poate incerca ideea de crowdfunding ;) Nu stiu de ce am impresia ca vei avea succes si ca toti dintre sustinatorii tai vor contribui la realizarea cu brio a proiectului ;)
    Pana la urma, suntem cu totii ahtiati dupa lucruri de calitate si oameni frumosi :)

    1. Daria, iti multumesc din suflet pentru gandurile bune si ideea faina de crowdfunding. Nu m-am gandit la asta, dar voi incerca sa explorez subiectul. Te imbratisez cu drag si te mai astept pe aici!

  5. Felicitari din tot sufletul! Revista arata foarte bine si acopera o paleta larga de aspecte ale stilului de viata vegetarian ceea ce bucura ochiul si sufletul! La mai mult si la mai mare! Ar fi o bucurie imensa sa vad aceasta revista si pe hartie!!!! Si asta e ceea ce va doresc cel mai mult!

  6. Superba, superba, superba! Retete faine, foarte frumos ilustrata. ce treaba! Am sa gatesc saptamana asta bun, bun, bun. Felicitari, Andie.

  7. nici eu nu sunt vegetariana, dar recunosc cu mana pe inima ca de multe ori gatesc vegetarian, vegan, raw-vegan, fara gluten, etc. Diversitatea e minunata, iar sanatatea e cea care conteaza cel mai mult! trebuie sa-ti spun ca revista asta mi-a facut ziua frumoasa, o voi urmari cum creste ca un copil drag…si daca pot sa te ajut cumva, count me in!

    1. Ana, in urma cererilor ma gandesc serios sa fac cumva sa o scot si print. Nu stiu daca/cum va fi posibil, pentru ca sunt costuri mari de productie pe hartie. Dar daca voi reusi, cu siguranta ca voi anunta din timp! Multumesc ca o citesti!

  8. ms mult pt raspuns! sunt dispusa sa cumpar si pdf-ul si sa mi-o printez eu. inca o data, ms frumos pt raspuns si felicitari pe ceea ce faci.

  9. ahh, ce poze minunate!
    si retete pe masura!
    placinta cu legume as vrea sao incerc chiar zilele acesta, asa o pofta m-a luat aici la job.. pfff
    abia astept si urmatorul numar, poate pana atunci le pun in aplicare pe astea
    spor si keep up the good work!
    salutari de la timisoara

  10. mmmm…. delicioasa revista! Daca as fi putut sa rod la ea fizic as fi facut-o! Bravo Andie….so so proud of you!

  11. Un proiect minunat care sper sa-ti aduca mereu cele mai frumoase satisfactii !!! Retetele sunt minunate , iar voi ,toate cele care ati contribuit la realizarea lor , sunteti si mai minunate !! <3
    Bravooo !!

  12. Felicitari!
    Revista arata foarte, dar foarte bine, ma intelegi? Imi place mult cum sunt organizate retetele, iar imaginile sunt geniale, mai ca-ti vine sa lingi ecranul!
    Cu siguranta o sa testez si eu cateva din retete!

  13. Am rasfoit revista cu foarte foarte mult interes si nu pot decat sa-ti urez succes cu acest proiect frumos care putea sa iasa numai din mainile unui om atat de frumos ca tine si bineinteles, ca echipa ta. M-am bucurat de retete si pe cateva le vad in viitorul apropiat pe masa mea, m-am bucurat si sa citesc despre Laura si sa aflu trucuri pentru fotografie…m-am bucurat de tot! Well, Dumneze sa-ti dea sanatate sa faci tot ce ti-ai propus…ca faci bine!

  14. Va multumesc TUTUROR celor care v-ati luat din timpul vostru sa cititi si sa-mi lasati aici cuvinte asa frumoase! Voi imi dati forta sa continui! Va imbratisez cu drag!

  15. Felicitari pentru proiectul acesta grozav! Revista arata minunat! Nu-s eu prea mare bucatareasa asa ca nu pot sa dau un verdict asupra retetelor, dar pot zice ca, asa cum pe tine te-a fascinat Good Food, asa ma inspira si pe mine revista voastra!

  16. O revista minunata si un blog la fel! Azi te-am descoperit si nu ma pot abtine sa nu te(va) felicit!
    Rar am vazut o revista mai bine realizata: de la concept si pana la fotografii si retete!
    Nu sunt o vegetariana , dar mananc cu placere multe legume si fructe , mai ales vara cand le am proaspete in gradina proprie.
    Abia astept sa am mai mult timp sa “savurez” totul in liniste!
    Teodora

  17. Felicitari ! O revista foarte frumoasa ca imagini si ingrijit redactata.Mi-a placut mult !!! Am gasit o multime de retete interesante.Iar tortul de pe coperta, un adevarat corn al abundentei ! Succes mai departe !

  18. daca ai sti ce curioasa eram s-o citesc! n-am putut pana acum, ca am fost la tara si netul e slab.
    Mai fetelor, ce-ati facut aici e o nebunie! Am salivat la propriu uitandu-ma la poze. Super retete vegetariene. M-am lipit de cateva, sa stii ;) Iar tortul de pe coperta … maaaaamaaaaa! Vazusem eu ce face Lavinia, dar asta le-a intrecut pe toate. Ce mai, FELICITARI!
    Ma duc acum sa-l mai citesc o data, ca in euforia initiala poate am sarit peste ceva interesant.
    Bafta!

  19. Draga Andie,
    Felicitari din toata inima! Revista e SPLENDIDA si atat de plina de inspiratie :) Mi-ai facut o mare bucurie :))
    Iti doresc o vara frumoasa si savuroasa si te imbratisez cu drag!

  20. Frumoasa revista, frumoase poze.
    Dar n-ar fi mai fair sa adaugi si un “ovo-lacto” pe undeva?
    Stiu ca in ziua de azi cei ce nu papa carne se cheama vegetarieni dar nu e chiar corect. N-am apucat sa rasfoiesc toata revista din criza de timp. Cautam retete fara proteine animale si in primele 40+ pag am gasit una (exceptand bauturie), de asta si sugestia.
    Sanatate multa!

    1. Adriana, in revista sunt retete de tot felul, nu numai ovo-lacto, desi acestea din urma predomina. In ce priveste explicatiile terminologice, imi permit sa nu fiu de acord cu tine – vegetarienii sunt toti cei care nu mananca deloc carne (inclusiv peste sau fructe de mare). Cei ce nu mananca deloc lactate si oua sunt vegetarieni stricti, iar cei care, pe langa excluderea lactatelor si oualor, nici nu folosesc in viata lor vreun produs provenit din exploatarea animalelor (gen, haine de piele, produse testate pe animale, etc.) sunt vegani. Raw veganii sunt cei care, pe langa cele de mai sus, nu mananca nici hrana preparata termic la peste 40C. VEG este o revista pentru toate tipurile de vegetarieni, nu doar pentru vegani, asa ca eu consider ca titlul e mai mult decat potrivit.
      Acestea fiind lamurite, eu iti multumesc pentru mesaj si pentru ca citesti VEG!

  21. Editia de toamna e minunata. Felicitari, tuturor celor ce ati muncit pentru ea! Bravo, bravo!

    Acum, inevitabil :) … asteptam editia de iarna :)

  22. Draga mea, felicitari! In primul rand tie, dar si celorlalte persoane absolut minunate care au colaborat la aceasta revista!
    Numarul 2 al revistei e atat de frumos, dar ATAT de frumos, incat imi vine sa ma duc la o tipografie si sa mi-l tiparesc pe cea mai buna hartie a lor, iar apoi sa pun toate fotografiile in rama!

    Te imbratisez cu drag,
    Andra

    1. Oh, ce frumos! Ce frumos ai spus, iti tare multumim, de la mic la mare! As vrea doar sa zic ca e o mare durere faptul ca nu o putem imprima inca, din lipsa de fonduri, dar, cine stie, poate intr-o zi o sa consipre universul si o sa faca acest lucru sa fie posibil! Imbratisari inapoi!

  23. Tocmai am rasfoit noul numar VEG! Sunteti minunati, iar cuvantul nu cuprinde tot ce vreau eu sa zic! Imi place la nebunie si mai ales imi plac oamenii care imi fac viata mai frumoasa si ma inspira atunci cand sunt in pana de idei! Va iubesc cu sufletul si va imbratisez din tot sufletul!

  24. Doamne, cat e de frumoasa revista si oamenii pe care i-ai adunat in jur!
    Felicitari din toata inima si multi cititori iti doresc.
    Va imbratisez cu drag.

  25. Imi vine sa pun in rama fiecare poza in parte! Oricum, la ai mei acasa, la bunica, la soacra, la vecine… va ajunge ea cumva pe hratie. Ma duc la un centru de printare: Best paper and best colors! Do it now! Lovelovelove!

  26. Buna! Nu putem downloada cumva revista? E greu cand nu ai internet.. as vrea sa urmez cateva retete dar e foarte greu pe ISSU.

    1. Anda, deocamdata revista nu e pentru download inca pentru ca la un moment dat dorim sa o printam noi la o anumita calitate si in anumite conditii. Pentru cand nu ai internet, iti sugerez sa faci print screen la retetele care te intereseaza si sa le pastrezi in calculator offline pentru folosire ulterioara. La PC asta se face apasand butonul PrtScrn si dand copy paste in Paint iar la Mac apasand Cmd+Shft+3 (sau 4, pentru selectie). Cu drag, sper sa-ti foloseasca!

  27. Buna, as dori sa stiu de unde se pot achizitiona revistele sau cum pot intra in posesia variantei electronice. Multumesc!

    1. Ancuta, sper ca in curand sa fie disponibile pentru download in varianta electronica, pentru ca de print nu am avut bani..

  28. Minunat! Felicitari pentru initiativa pe care eu abia acum am descoperit-o! :)

    Si eu astept cu drag si o varianta in print, sa o pot pune pe raftul din bucatarie! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *