Joia linguritelor si relansarea cartii de bucate a Silviei Jurcovan la Humanitas Kretzulescu

17

Dragii mei dragi,

Intrerupem programul general pentru a face un anunt de larga importanta pentru stomacelele si serile dumneavoastra de toamna! Joia aceasta, pe 4 octombrie, la orele 19.00, va avea loc la Libraria Humanitas Kretzulescu relansarea cartii de bucate a Silviei Jurcovan, la care subsemnata va juca unul din rolurile principale, aducand un fel surpriza!

Daca vreti sa aveti parte de o carte superba si de o seara de neuitat alaturi de mine, Brindusa si Gabriela, cu zacusti si alte degustari, concerte si oameni faini, atunci neaparat marcati in calendar, da? Intrarea e libera!

Eu una abia astept sa va cunosc, sa va pup si sa palavragim o seara intreaga!

Ne vedeeeeem jooooooi!!!

LOVE AND QUALITY TIME!

***

Si pentru ca am promis, iata si pozele si impresiile mele de la eveniment. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, ma simt ca la Oscaruri, cu o lista imensa de oameni carora vreau sa le multumesc, dar fara sa stiu de unde sa incep si fara prea multe cuvinte pe langa! M-am simtit onorata sa fiu acolo, langa doua DOAMNE in adevaratul sens al cuvantului, Brindusa si Gabriela, pe care am cunoscut-o chiar acolo, la eveniment, si de care m-am indragostit la prima vedere. Nu mi-a venit sa cred ca e o mamica atat de prolifica :), pentru ca arata senina si proaspata ca o panseluta! Si uite-asa stateam eu acolo si ma uitam la doamnele astea frumoase si ma gandeam eu in creierasul meu: ce noroc o fi pogorat pe mine sa fiu eu aicea langa fetele astea frumoase si gospodine, si sa vorbesc eu despre bucatarie, eu, care pana acum doi ani nu stiam ce e merdeneaua! (ba da, credeam ca e un pateu si atat!) N-as mai fi plecat de langa ele, de fapt, m-as fi dus cu ele acasa, sa ma creasca si sa ma hraneasca si sa palavragim despre cozonaci si maiale si roboti de bucatarie :)))

Am inceput sa povestim despre experienta noastra cu cartea Silviei Jurcovan alaturi de Geanina Corondan – o alta surpriza fooooarte placuta, caci am descoperit in ea un profesionist bine pregatit, un om plin de viata, simplitate si veselie, cu toate cuvintele la el – si asta a fost momentul in care am constientizat ca de fapt eu nu eram la prima mea intalnire cu cartea asta. Cand Brindusa si Geanina au scos editiile lor vechi din geanta, am realizat instant ca doamna Jurcovan mi-a patronat toata copilaria, caci mama numai din cartea ei gatea! Am facut glume, am ras, am fost primiti intr-o atmosfera atat de boema, deschisa, calda! Luiza Zan si Albert Tajti ne-au vrajit pur si simplu cu micul lor recital… are Luiza o voce incredibila, puternica, sensibila, impecabila… suntem fani convertiti acuma :) Nu stiu daca ati mai fost pana acum la Libraria Cafe Kretzulescu, insa s-a creat acolo un spatiu magic si frumos.. M-am bucurat asa mult cand mi-am gasit in public prieteni vechi si noi, colegi bloggeri – Andreea (care ne-a facut si niste super poze), Georgiana, Mihai, Rookie – au dat farmec si veselie serii noastre minunate..

Pentru ca totul sa fie perfect, seara s-a incheiat cu o degustare a bunatatilor aduse de noi: checul Brindusei, cozonacul Gabrielei si… pa-ram! choux-urile mele. Caci da, oameni buni, pentru prima oara in viata mea am facut cojile de choux (aceleasi si pentru ecleruri sau profiterol). Satisfactia mea a atins punctul culminant cand doua doamne incantatoare din public au venit sa ma caute dupa degustare si sa ma intrebe daca chiar eu le-am facut si mai ales… cum? Evident, lumea s-a inghesuit si la zacusca cu painica, astfel incat in mai putin de 10 minute masa fusese devastata…

Insa toate astea nu ar fi fost posibile fara munca si efortul doamnei Alice Ene, motorul din spatele acestei lansari, si fara echipa ei grozava – stimate si scumpe doamne, va multumim din suflet!

Va las in compania pozelor si va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de noi, in gand sau in persoana!

Aboneaza-te si primesti gratuit:

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase + un ghid complet de planificare a meniului saptamanal
- un digest saptamanal cu toate retetele si articolele publicate, astfel incat sa afli toate noutatile fara a-ti incarca prea mult inboxul.

SHARE

17 COMMENTS

    • Draga mea, iti multumesc tare mult! Am neshte emotii… de numa’! Te pup si te imbratisez cu drag, ca sa compensez distanta…

  1. Delicios evenimentul si voi toate si mai si <3 .Va sta foarte bine impreuna si ar fi dragut sa mai fie astfel de evenimente:)…mai des.
    Sa mai faci choux-uri Andie,ca au fost tare bune!
    Pacat ca ''cineva'' a luat cat pt 5 si nu au apucat si altii sa se bucure de ele :(

    pup

    • Sa stii ca am vrut sa scriu despre nenea mana-de-grebla ala, dar mi s-a parut ca ar fi stricat toata frumusetea serii aleia perfecte… Desi realitatea ramane – inca nu avem suficient bun simt atunci cand iesim in public, nu toti cel putin. Iar saracia nu cred ca justifica modul asta de a actiona, imi aduc aminte de bunii mei de la tara si stiu ca oricat de saraci ar fi fost, nu si-ar fi pierdut rusinea… Of..
      Partea buna e ca ati fost alaturi de noi si pentru asta eu tare va multumesc! Te pup draga mea!

  2. Choux-urile au fost delicioase. Bine, am luat doar unu sa ajunga la toata lumea. Din celelalte nu am apucat sa degust, ca au disparut inainte de vreme. Totusi am reusit sa degust din vro 4-5 feluri de zacusca din care doua mi-au placut in mod deosebit. Bravo Andie.

    • Eu n-am apucat nici picior de choux, iar acasa nici atat. Insa stii care-i faza? Am o carte in care am reteta ;) :)))
      Te pup draga mea, ai vazut ce poza mumoasa ti-am facut? :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here