Salata de vara cu mozaic de rosii si avocado

3

De cand cu articolul despre salata perfecta, scris de Ana pentru VEG, sunt facuta cu nervii. Nu stiu de ce, dar m-a facut sa ma gandesc numai la salate, vinegrete, crutoane, legume proaspete si multa savoare. Asa ca postarea asta nu o sa fie despre cum sa faceti voi o salata – asta si un copil stie! – ci mai degraba sa va indemne sa dati o sansa legumelor si fructelor proaspete din piata, acum ca e vara si gem tarabele. Sa va aduca aminte ca puteti sa mancati mai light, mai bine, ca o cina cu o salata frumoasa poate fi mai imbietoare decat orice alt fel si ca va puteti surprinde invitatii cu combinatii surprinzatoare, daca pregatiti masa si pentru altii.

salata

Will you just look at that? Am facut intocmai cum mi-a zis Ana: m-am jucat cu texturile (rosii moi si parfumate de mai multe feluri, seminte crocante de dovleac, ceapa si castraveti zemosi, avocado cremos), am folosit legume proaspete de sezon, patrunjel viguros si aromat, am creat o nebunie de culori si am stropit cu o vinegreta simpla din ulei de masline si putin otet balsamic.

DSC_0012-copy DSC_0008-copy

Stiu ca poate parea putin, insa credeti-ma, daca dati gata tot platoul asta nu va mai trebuie nimic, mai ales daca il insotiti de o felie-doua de paine prajita crocanta. Si nici n-a fost nevoie sa deschideti cuptorul :)
DSC_0016-copy DSC_0013-copy

De fapt, articolul asta e mai mult asa, ca sa va multumesc. Pentru raspunsul coplesitor pe care l-am primit dupa lansarea VEG, pentru toate cuvintele voastre bune, pentru sprijinul moral si valul de apreciere pe care ni l-ati trimis cu inimile atat de deschise. In numele echipei va multumesc si speram ca si pe viitor sa nu va dezamagim si sa reusim sa va incantam la fel de mult.

Nu in ultimul rand, vreau sa va spun ca revista asta nu ar fi fost posibila fara oamenii minunati din spatele ei, care au contribuit cu materiale fara sa stie cum va arata produsul finit: dragii mei, va multumesc si voua pentru votul de incredere! Fara voi, VEG nu ar fi existat.

Acestea fiind zise, ia sa iesim noi afara in canicula si sa ne bucuram de week end. Ce ziceti?

Love and fresh salads!

Aboneaza-te si primesti gratuit:

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase + un ghid complet de planificare a meniului saptamanal
- un digest saptamanal cu toate retetele si articolele publicate, astfel incat sa afli toate noutatile fara a-ti incarca prea mult inboxul.

SHARE

3 COMMENTS

  1. Ce bine arata ! Daca zici tu ca ma satur, ma duc sa-mi fac si eu ! O sa adaug putina zeama de lamaie, o prefer vara in locul otetului balsamic ! Pupici !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.