Una mica: salata caprese/Caprese salad

0

Salata asta e la fel de populara in Romanica noastra ca in Italia natala. O gasim in meniul oricarui restaurant mai oarescum, astfel incat m-ar mira sa nu stiti deja cum se prepara. Mai mult de verificare, iata si varianta care imi place mie cel mai mult:

Ingrediente

1 bucata branza mozzarella proaspata, taiata rondele

1-2 rosii medii, taiate rondele

o mana de busuioc tocat, si ceva pentru ornat

cateva capere

ulei de masline extravirgin (UDMEV)

sare, piper

Se taie, se amesteca: 1 felie de rosie, una de branza (ma iubeste, nu ma iubeste), se umezeste, se savureaza, se ploscaie cu limba in cerul gurii de placere si apoi se mai incearca o data!

Hai sa ne fie de bine!

Andie

PS – Busuiocul asta e din aerogradina mea, de care o sa va povestesc alta data…

Aboneaza-te si primesti gratuit:

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase + un ghid complet de planificare a meniului saptamanal
- un digest saptamanal cu toate retetele si articolele publicate, astfel incat sa afli toate noutatile fara a-ti incarca prea mult inboxul.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here