Da, VEG THE MAG e aici in sfarsit! Nu-mi vine sa cred ca am reusit, dar cu ajutorul Catalinei totul s-a pus cap la cap in mod miraculos si va prezentam un nou numar din multiubita noastra revista de retete si lifestyle vegetarian :)
Ca de obicei, revista asta nu ar fi fost posibila fara minunatii nosti colaboratori, incredibil de talentati si saritori, care sunt de fapt miezul acestei reviste. Multumim mult Alex Juncu, Alexandra Sandu, Andreea Grecu, Andreea Lada, Cata Zaharescu-Tiensuu, Ioana Dumitrescu, Violeta Pasat, Ionela Stoica, Monica Rosu, Nicolle Birta si Tatiana Staicov! Multumim de asemenea Elenei Stanciu & Fix Mad pentru interviurile acordate :)
Numarul asta este dedicat risipei alimentare, mai bine zis modalitatilor de a evita risipa alimentara. Sper sa va fie util acum in prag de sarbatori si asteptam cu mare drag parerile si comentariile voastre!
Daca vreti sa vedeti revista full size, folositi butonul patrat din dreapta jos, iar daca vreti sa dati zoom, folositi bara de zoom din dreapta jos (cu + si – ).
Ladies and gents, I give you:
Intr-adevar delicioase retete. Planific sa incerc cateva ;) Merci pentru tot ce postezi si toata inspiratia ce o oferi :)
Felicia, cu mare drag si multumim de mesaj!
[…] sa va dezvalui si eu una: reteta aceasta de inspiratie toscana e de gasit in noul numar al revistei VEG The Mag, aparut chiar la inceputul acestei saptamani – cald, desi e numarul de iarna. Are o multime […]
Minunat de frumoasă! Am savurat fiecare poză, fiecare informație! :D
Alex, iti multumim tare mult ca ne-ai fost alaturi :) A contat foarte mult si ai facut revista mai frumoasa. Te mai asteptam si in numerele viitoare :)
[…] potluck am dus-o spre degustare, însă galette cu praz și năut a ajuns și în #vegthemag, o super revistă cu rețete vegetariene și vegane realizată de Andreea Crăciun, pe care te […]
[…] de risipa de mâncare, rețeta de azi a fost publicată și în VEG the MAG, ediția de iarnă din 2016. De inspirat m-am inspirat de la Andra Constantinescu care explică cu lux de amânunte. De […]
[…] potluck am dus-o spre degustare, însă galette cu praz și năut a ajuns și în #vegthemag, o super revistă cu rețete vegetariene și vegane realizată de Andreea Crăciun, pe care te […]