Paste quatro fromaggi

0

Adica paste patru branze. Sincer, nu stiam sa fac aceasta reteta pana asta seara, cand pur si simplu m-a lovit inspiratia, dar mai ales pofta. Pastele (si pizza) cu patru feluri de branza sunt preferatele mele si pana acum singurul loc unde-mi place la nebunie sa le mananc e doar Trattoria Il Calcio. Ca orice fan, stiu ce vreau de la aceste paste, astfel incat reteta dedusa, inventata si perfectionata de mine asta seara a iesit absolut fabuloasa!

Ingrediente
250 gr paste
cate 50 g din fiecare fel de branza – in cazul meu, gorgonzola, parmezan, feta si cascaval. Combinatia include de obicei brie si mozzarella si chiar Cheddar.
4 linguri generoase smantana
10 ciupercute champignon, curatate si taiate felii transversale
1 lgt unt
sare, piper
cateva fire de patrunjel tocate marunt

Se pun branzeturile intr-o oala pentru sos si se topesc la bain-marie. Intre timp, ciupercutele se soteaza in unt pana se inmoaie si se evapora sosul lasat. La sfarsitul procedurii adaugam sare si piper dupa gust. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, cu un praf de sare. Se scurg de apa si se amesteca cu ciupercutele, patrunjelul, sosul de branza si smantana. Deasupra se mai poate presara parmezan si se poate orna cu doua frunze de patrunjel, exact cum am facut eu.

Au iesit niste paste nemaipomenite, proaspete si foarte gustoase, care au disparut din farfurii la fel de repede cum au fost gatite.

[AdSense-A]

Aboneaza-te si primesti gratuit:

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase + un ghid complet de planificare a meniului saptamanal
- un digest saptamanal cu toate retetele si articolele publicate, astfel incat sa afli toate noutatile fara a-ti incarca prea mult inboxul.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here