Daca va grabiti si aveti totusi pofta de o mancare calda, pastele sunt cele mai la indemana si cele mai gustoase. Mai mult, conform unor cercetari mai noi, se pare ca all those carbs don’t even fatten. Cu o conserva de fasole neagra, cateva ciuperci si o mana de paste, veti avea un pranz sau o cina calda rapida, in doar 20 minute.
Ingrediente
1 conserva fasole neagra
2 maini ciuperci, spalate si taiate feliute
250 g paste (jumatate pachet fusili, de exemplu)
3 catei usturoi, pasati prin presa
1 ceapa mare, tocata marunt
4 rosii uscate la soare
3 linguri ulei de masline
patrunjel pentru servit, tocat
sare, piper, condimente pentru paste, dupa gust
1. Punem pastele la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare.
2. Intr-o tigaie mai mare calim ceapa in uleiul de masline. Cand devine aurie adaugam ciupercile, usturoiul, rosiile, sarea, piperul si condimentele, dupa gust.Lasam 7 minute, amestecand din cand in cand.
3. Cand ciupercile s-au patruns, adaugam si fasolea, si lasam cateva minute la foc domol.
4. Luam de pe foc, amestecam cu patrunjelul si parmezanul, and we’re good to go!

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase
- un meal planner imprimabil
- continut exclusiv pentru abonati
au fost destul de bune.
Ce e aia “destul de bune”??? Eu mi-amintesc ca le-ai ras din farfurie! :)