Paste cu fasole neagra si ciuperci

0

Daca va grabiti si aveti totusi pofta de o mancare calda, pastele sunt cele mai la indemana si cele mai gustoase. Mai mult, conform unor cercetari mai noi, se pare ca all those carbs don’t even fatten. Cu o conserva de fasole neagra, cateva ciuperci si o mana de paste, veti avea un pranz sau o cina calda rapida, in doar 20 minute.

Ingrediente

1 conserva fasole neagra
2 maini ciuperci, spalate si taiate feliute
250 g paste (jumatate pachet fusili, de exemplu)
3 catei usturoi, pasati prin presa
1 ceapa mare, tocata marunt
4 rosii uscate la soare
3 linguri ulei de masline
patrunjel pentru servit, tocat
sare, piper, condimente pentru paste, dupa gust

1. Punem pastele la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare.

2. Intr-o tigaie mai mare calim ceapa in uleiul de masline. Cand devine aurie adaugam ciupercile, usturoiul, rosiile, sarea, piperul si condimentele, dupa gust.Lasam 7 minute, amestecand din cand in cand.

3. Cand ciupercile s-au patruns, adaugam si fasolea, si lasam cateva minute la foc domol.

4. Luam de pe foc, amestecam cu patrunjelul si parmezanul, and we’re good to go!

Pastele calde isi asteapta devoratorii
Aboneaza-te si primesti gratuit:

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase + un ghid complet de planificare a meniului saptamanal
- un digest saptamanal cu toate retetele si articolele publicate, astfel incat sa afli toate noutatile fara a-ti incarca prea mult inboxul.

SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here