Paste cu fasole neagra si ciuperci

0

Daca va grabiti si aveti totusi pofta de o mancare calda, pastele sunt cele mai la indemana si cele mai gustoase. Mai mult, conform unor cercetari mai noi, se pare ca all those carbs don’t even fatten. Cu o conserva de fasole neagra, cateva ciuperci si o mana de paste, veti avea un pranz sau o cina calda rapida, in doar 20 minute.

Ingrediente

1 conserva fasole neagra
2 maini ciuperci, spalate si taiate feliute
250 g paste (jumatate pachet fusili, de exemplu)
3 catei usturoi, pasati prin presa
1 ceapa mare, tocata marunt
4 rosii uscate la soare
3 linguri ulei de masline
patrunjel pentru servit, tocat
sare, piper, condimente pentru paste, dupa gust

1. Punem pastele la fiert in apa fierbinte cu un praf de sare.

2. Intr-o tigaie mai mare calim ceapa in uleiul de masline. Cand devine aurie adaugam ciupercile, usturoiul, rosiile, sarea, piperul si condimentele, dupa gust.Lasam 7 minute, amestecand din cand in cand.

3. Cand ciupercile s-au patruns, adaugam si fasolea, si lasam cateva minute la foc domol.

4. Luam de pe foc, amestecam cu patrunjelul si parmezanul, and we’re good to go!

Pastele calde isi asteapta devoratorii

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
https://www.google.com/recaptcha/api.js?onload=wpcaptcha_captcha&render=6LfUsDApAAAAABKToguGl1jQ8O7k7sKjiBBq_aoW&ver=1.23

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.