Aseara am avut in vizita doi oameni dragi, dragi; ca sa ne simtim bine, si pentru ca nu-i mai vazusem demult, am testat o noua reteta de cupcakes aromate cu portocale, am pus de ceai si mi-am lasat prietenii sa decoreze briosele frumos pregatite, like so:
Reteta? Here it goes! Va sfatuiesc sa le ornati cu bucati de portocala, dau o aroma deosebita intregului amestec! Multumesc ajutoarelor mele in bucatarie, Flavia si Stefan!
Ingrediente 12 portii | Mod de preparare |
125 g unt, taiat cubulete
Coaja de la o portocoala 165 g zahar alb 2 oua 225 g faina 6 g bicarbonat sodiu 80 ml suc portocale 125 ml lapte |
1. Spalam si radem coaja unei portocale mari.
2. Stoarcem 80 ml suc din portocala decojita. 3. Mixam untul pana devine alb si cremos si isi schimba culoarea. 4. Adaugam restul ingredientelor si mixam pana isi schimba culoarea. 5. Coacem la foc mediu aprox. 40 min. si ornam cu glazura dupa gust. |