Nu e nevoie de o zi speciala sa zici “te iubesc”. N-ai nevoie de Dragobete, Valentine’s sau aniversari. Pentru ca iubirea e constanta, e mereu acolo, pentru ca ea se cere exprimata in fiecare moment, ca si cum ar fi primul si ultimul, poti sa faci Red Velvet Cupcakes intr-o seara de luni, sa le umpli cu crema de branza si inimioare colorate pe care sa le lasi sa spuna “te iubesc” pentru tine. Simplu, gustos si adevarat.
Ingrediente
250 g faina cernuta
2 linguri cacao
1 lingurita sare
300 g zahar
120 g unt moale
2 oua mari
240 ml lapte batut
1 lingurita bicarbonat stins in 2 linguri de otet
1 lingurita extract de vanilie
1 lingurita colorant rosu
1. Cernem faina si o amestecam cu sarea  si cacaoa.
2. In alt bol batem untul cu zaharul, iar apoi cu ouale. Incepem sa incorporam usor amestecul de faina, alternand cu laptele batut. Mixam bine, iar la final stingem bicarbonatul cu otet intr-o canuta (da, va face spume) si il adaugam peste compozitie impreuna cu extractul de vanilie si colorantul.
3. Turnam in forme si coacem 20-30 minute, in functie de cuptor si caldura.
Eu am decorat taind capacul briosei cu un cutit, iar apoi cu un cutter in forma de inimioara. L-am pus la loc, l-am umplut cu crema de branza si l-am decorat cu fondant. Inimioarele de aluat rezultate le-am facut whoopie pies, yum yum!
Love to you all,
Andie
Nu e nevoie de o zi speciala sa zici “te iubesc”. N-ai nevoie de Dragobete, Valentine’s sau aniversari. Pentru ca iubirea e constanta, e mereu acolo, pentru ca ea se cere exprimata in fiecare moment, ca si cum ar fi primul si ultimul, poti sa faci Red Velvet Cupcakes intr-o seara de luni, sa le umpli cu crema de branza si inimioare colorate pe care sa le lasi sa spuna “te iubesc” pentru tine. Simplu, gustos si adevarat.
Ingrediente
250 g faina cernuta
2 linguri cacao
1 lingurita sare
300 g zahar
120 g unt moale
2 oua mari
240 ml lapte batut
1 lingurita bicarbonat stins in 2 linguri de otet
1 lingurita extract de vanilie
1 lingurita colorant rosu
1. Cernem faina si o amestecam cu sarea  si cacaoa.
2. In alt bol batem untul cu zaharul, iar apoi cu ouale. Incepem sa incorporam usor amestecul de faina, alternand cu laptele batut. Mixam bine, iar la final stingem bicarbonatul cu otet intr-o canuta (da, va face spume) si il adaugam peste compozitie impreuna cu extractul de vanilie si colorantul.
3. Turnam in forme si coacem 20-30 minute, in functie de cuptor si caldura.
Eu am decorat taind capacul briosei cu un cutit, iar apoi cu un cutter in forma de inimioara. L-am pus la loc, l-am umplut cu crema de branza si l-am decorat cu fondant. Inimioarele de aluat rezultate le-am facut whoopie pies, yum yum!
Love to you all,
Andie
Foarte delicios , hmmmm.Thumbs Up for the CHEF..
Nu cred ca se mai salveaza pana in week end, cand vii tu pe la CHEF, dar cu siguranta vom avea altceva bun-bun de omenit musafirii! :)