Cartofi chinezesti cu fasole rosie/Chinese potatoes with red kidney beans

0

Din ciclul nebunia chinezeasca cuprinde Romania, astazi am onoarea sa va introduc in budoarul unui fel de mancare tare satios si bun. E adevarat ca pe caldura asta n-am mai putut scoate mirosul de susan si soia din casa, dar hei, harakiri! Or.. whatever. :)

Ingrediente

4 cartofi medii, curatati de coaja si taiati cuburi mari

3 cepe verzi rondele sau 1 ceapa alba mare taiata grosier

1 ardei iute curatat si feliat

2 catei de usturoi feliati

2 linguri ulei de floarea soarelui

1 conserva fasole rosie

2 linguri sos soia

1 lingura ulei de susan

Pentru servit: sare, piper, seminte de susan, patrunjel

1. Curatam si taiem catofii, ii fierbem (dar nu foarte moi), scurgem bine de apa si dam deoparte.

2. Intr-o tigaie mai adanca incingem uleiul si calim ceapa, usturoiul si ardeiul.

3. Adaugam, pe rand: cartofii, fasolea, sosul de soia, uleiul de susan. Mestecam bine pe foc pana se amesteca bine.

4. Servim cu seminte de susan si patrunjel.

Comentariu eu: MIAM MIAM!!! Bun de luat la servici, in caserola!

Hugs now,

Andie

Aboneaza-te si primesti gratuit:

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase + un ghid complet de planificare a meniului saptamanal
- un digest saptamanal cu toate retetele si articolele publicate, astfel incat sa afli toate noutatile fara a-ti incarca prea mult inboxul.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here