Din ciclul nebunia chinezeasca cuprinde Romania, astazi am onoarea sa va introduc in budoarul unui fel de mancare tare satios si bun. E adevarat ca pe caldura asta n-am mai putut scoate mirosul de susan si soia din casa, dar hei, harakiri! Or.. whatever. :)
Ingrediente
4 cartofi medii, curatati de coaja si taiati cuburi mari
3 cepe verzi rondele sau 1 ceapa alba mare taiata grosier
1 ardei iute curatat si feliat
2 catei de usturoi feliati
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 conserva fasole rosie
2 linguri sos soia
1 lingura ulei de susan
Pentru servit: sare, piper, seminte de susan, patrunjel
1. Curatam si taiem catofii, ii fierbem (dar nu foarte moi), scurgem bine de apa si dam deoparte.
2. Intr-o tigaie mai adanca incingem uleiul si calim ceapa, usturoiul si ardeiul.
3. Adaugam, pe rand: cartofii, fasolea, sosul de soia, uleiul de susan. Mestecam bine pe foc pana se amesteca bine.
4. Servim cu seminte de susan si patrunjel.
Comentariu eu: MIAM MIAM!!! Bun de luat la servici, in caserola!
Hugs now,
Andie