Humus cu sfecla rosie/Beetroot humus

1

 

Constienta de importanta alimentatiei vegane in dieta noastra de zi cu zi, productia de succes “Andreea, Aura, Barcelona” continua cu partea a 2-a, humusul cu sfecla rosie. Dintotdeauna mi-a placut mancarea arabeasca, dar trebuie sa va marturisesc ca pe langa gust m-a impresionat culoarea roz bonbon desavarsit a acestui humus. Look at it, doesn’t it just say: “F*&$ me. I’m gorgeous…”

Ingrediente

250 g naut fiert

1/2 sfecla rosie coapta

2-3 linguri tahini (pasta de susan)

2 catei de usturoi

1 lingurita chimen macinat

zeama de la 1/2 lamaie

4-6 linguri ulei de masline

sare, piper, condimente

Stiti procedura: toate la robot sau blender pana se fac pasta. Dam cu lipie si lingem rozul delicios de pe degete.

Hugs now,

Andie

 

 

Constienta de importanta alimentatiei vegane in dieta noastra de zi cu zi, productia de succes “Andreea, Aura, Barcelona” continua cu partea a 2-a, humusul cu sfecla rosie. Dintotdeauna mi-a placut mancarea arabeasca, dar trebuie sa va marturisesc ca pe langa gust m-a impresionat culoarea roz bonbon desavarsit a acestui humus. Look at it, doesn’t it just say: “F*&$ me. I’m gorgeous…”

Ingrediente

250 g naut fiert

1/2 sfecla rosie coapta

2-3 linguri tahini (pasta de susan)

2 catei de usturoi

1 lingurita chimen macinat

zeama de la 1/2 lamaie

4-6 linguri ulei de masline

sare, piper, condimente

Stiti procedura: toate la robot sau blender pana se fac pasta. Dam cu lipie si lingem rozul delicios de pe degete.

Hugs now,

Andie

Very much aware of the importance of vegan food in our daily diet, I decided to give a spin to my all-too-traditional humus, so I paired the chickpeas with a bunch of roast beetroot. The taste was surprising, but the pink? You gotta love the pink…!

 Ingredients

250 g boiled chickpeas

1/2 roast beetroot

2-3 tbs tahini 

2 garlic cloves

1 tsp ground cumin

zest of 1/2 lemon

4-6 tbs olive oil

salt, peper, spice and everything nice

Mix everything in a blender of food processor, and.. there you go!

Hugs now,

Andie

Aboneaza-te si primesti gratuit:

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase + un ghid complet de planificare a meniului saptamanal
- un digest saptamanal cu toate retetele si articolele publicate, astfel incat sa afli toate noutatile fara a-ti incarca prea mult inboxul.

SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here