Am inceput asa pentru ca, spre rusinea mea, pana acum am scris despre Blog Gourmet doar pe pagina de Facebook, nu si pe blog. Intr-o prima faza am amanat pentru ca nu am avut poze – da, n-am avut aparatul la mine, daca va puteti imagina! In a doua faza am asteptat poze mai multe. In a treia faza m-am luat cu treaba. In a patra faza mi-am zis ca e cam tarziu. Suntem la a cincea faza: e cazul!!!!
Stiti cum a fost: The Harbour a lansat concursul culinar la apa, voi ati votat, eu m-am agitat, pana cand, intr-o zi, am primit telefon de la Ioana Istrati care mi-a zis ca sunt in primii 5 clasati la categoria Blog Culinar de Nisa si m-a invitat la eveniment. Mooama ce fericita am fost! Atata imi doream! Faptul ca, ajunsa acolo, am mai primit si un minunat premiu doi a fost cireasa de pe tort! Wait, asta-i alta emisiune.
Pentru cine nu stie, Ioana este managerul The Harbour, despre care am aflat ca este o afacere de familie si, mai mult, am vazut cu ochii mei cat suflet pun oamenii acolo. Ma tot gandesc cat efort au depus ca sa organizeze un eveniment asa mare, si care a iesit ataaat de bine (Ioana, nu trebuia sa ai deloc emotii!) si nu pot decat sa-mi scot palaria si sa salut. Daca nu ati mai fost pe la The Harbour, ar fi cazul sa mergeti sa cercetati: decorul e ca-n titlu – un port care te poarta spre o mancare… miam-miam!
Mi-a placut la nebunie ca m-am intalnit cu oameni pe care ii citesc demult si pe care deja ii simteam apropiati, chiar daca nu ii cunosteam personal, precum: Antonina, Brindusa, Andreea, alta Andreea :), Carmen, Anca (cred ca am fost cel putin patru-cinci Andree pe acolo, ce nume predestinat cratitei am!). M-am revazut cu oameni pe care ii vad mai des si mi-s tare dragi, precum Andreea (ce va ziceam!) si Bodgan + co. si, cel mai important, am mancat pana n-am mai putut.
Trebuie sa va marturisesc ca inca am vise umede cu clatitele cu fructe de padure pe care le-am mancat acolo. OMG. Ar fi fost fain sa am poze, daca mi-as fi scos capul din …. sertar inainte sa plec de-acasa si mi-as fi luat aparatul. Asa, nu-mi ramane decat sa multumesc The Harbour si Andreei Nitu, autorii incontestabili ai pozelor prezente in acest post.
Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc juriului care mi-a analizat atent blogul si a considerat ca merit sa fiu pe locul doi – Doru Panaitescu, Eugenia Budurea, Tiberiu Fueriu, Camelia Barbalata si Ioana Istrati, dar si sponsorilor care au facut acest eveniment posibil: The Harbour, Logitech, Bilancia si Bristot.
THAT’S ALL, FOLKS!
Abia astept editia de anul urmator.
Love and excellent food!
Foarte frumos…felicitari si la mai mare!
Va multumesc, dragile mele surori frumoase!
Felicitari! Esti foarte faina si prea slaba pentru cum gatesti! Pup!
Zici tu draguta mea? Iti multumesc si te pup!
Felicitari pentru premiu si la cat mai multe!
Aratati senzational! ;)
* arati :D