My world. In ultimele zile nu v-am mai scris, pentru ca m-am ocupat cu minunatii. Bune, proaspete si frumoase, telul meu in viata.
Intre trei flori si patru fluturi, am pocnit din degete si a aparut acest Tort Garfield. Da, exact asa. Am pocnit din degete si el a aparut… not! Am muncit de mi-au sarit capacele, din nou, dar ce satisfactie! Judecati voi, bibileilor. Blat negru si umed de ciocolata, strans bine intre straturi de crema portocaloasa si aromata. Da bomb.
Va las, va pup, va iubesc! Dar nu inainte de a va anunta ca in curand o sa aveti de unde cumpara toate decoratiunile pe care le vedeti pe blog. Patience, patience .. :)
Love and fondant!
Ai muncit mult, se vede!Esti foarte talentata si se vede pasiunea in fiecare prajiturica!Tortul e genial!
Pacat ca stau la atatea sute de km distanta :( ….
Te pup si succes cu noua afacere! ;)
Noroc cu internetul asta virtual, ca reduce distanta la… mai nimic, ca eu te simt aproape :) Nu-i o afacere propriu-zisa, e doar o posibilitate pe care vreau sa o ofer celor care nu au timp/chef/experienta sa faca decoratiuni si fondant si ar vrea sa-si orneze torturile intr-un mod cat mai special. Face parte din misiunea mea secreta de a schimba lumea, one fondant decoration at a time!! Pupici!
Bomb esti!!!…ai facut un tort BETON.Ai mei (si eu)sunt fani Garfield,asa ca sigur voi munci si eu la unul de-mi vor sari si mie capacele…si toti rulmentii:-))
Take me over the World with you!!!
Nice job!Kiss!
E da impact, nu? :) Sa sara capacele, sa sara rulmentii, sa sara tot, ca tortul asta e minunat! Imi pare tare rau ca n-am putut sa arat si o sectiune dar nah, a fost la comanda pentru cineva :) Sarbatoritul spune ca a fost senzatie :)
Te pup, Angi! Sa-mi spui cum ti-a iesit. Sau, si mai bine, sa-mi arati poze, da?
Nemarginit rasfat! Te uiti si aproape ca le simti gustul!