Petrecerea foodie a anului: Good Food BBQ Party

8

Visul vietii mele in materie culinara e sa ma duc intr-un loc in care gatesc bloggerii de food si sa mananc ca porcu’ pana la lesin. Aseara mi-am dat seama ca visu’ vietii mele s-a upgradat, pentru ca am fost la Good Food  BBQ Party. Desi n-as vrea sa va explodeze fierea in voi de ciuda, trebuie neaparat sa va povestesc un pic de tot despre asta pentru ca frate, a fost ATAT de misto.

Imaginati-va rauri nesfarsite de mancare si beutura in context de iarba verde romantica in gradina super-sexy de La Seratta pe fondul muzical al celei mai bine alese muzici si in cea mai buna companie foodie care se poate gasi in town. Cu aceasta ocazie am cunoscut-o personal si pe Monica, pe care am decretat-o instant in capul meu cea mai sexy mama de baieti in viata da’ pe care n-am apucat sa o pozez ca sa va arat pentru ca eram cu mainile pana la coate in mancare si iata, nu am apucat decat sa surprind cativa comeseni nevinovati.

DSC_0012-copy

DSC_0013-copy DSC_0018-copy DSC_0019-copy

Am ajuns putin mai tarziu de 6 pentru ca n-am reusit sa plec la timp de la geob, cand deja cateva din dipuri fusesera exterminate (unul cu branza si inca unul cu.. nu imi mai aduc aminte ce). Va rog sa ma credeti ca n-am simtit suferinta, pentru ca am dat peste cel mai bun pateu de ciuperci cu cimbru, pe care l-am asortat cu un humus meserias si un dip picant de ardei copti. Insa vedeta farfuriei si a serii a fost (pentru mine, mama carbohidratilor) painea. Nu stiu (si cu ocazia asta poate aflu) de unde a venit acea paine divina – banuiala mea este ca s-a pogorat din ceruri peste capetele noastre pacatoase – dar am devorat felii dupa felii, dupa felii, dupa felii… Si eu devoram, si ea tot aparea pe masa, si eu ma tot sacrificam (pentru a nu o lasa sa se invecheasca acolo, desigur), si-uite-asa corpusorul meu de zana hranit numai cu fructe si apa de ploaie (yeah right) a inceput sa prinda niste contururi neidentificate, cam ca de carnat strans cu sfoara.

gif-cu-geo2
Va invit sa ghiciti personajul :)

DSC_0001-copy bread  Dupa episodul dipuri s-a inceput lucrul la gratar iar Mazi a dat oficial startul la mancat.

DSC_0004-copy DSC_0020-copy DSC_0017-copy

Pe langa nenumaratele tipuri de carne care au fost acolo, trebuie sa va spun ca meniul pentru vegetarieni a fost abundent: am gustat putin din toate si deja nu mai puteam. Daca memoria nu ma inseala, am incercat asa: salata de cartofi, kisir cu rodie, salata de naut, tabbouleh, pasta de masline, salata de verdeturi tinere, coleslaw si o salata care m-a dat cu toate rotile in sus si care includea nectarine, branza albastra, ruccola si nuci. In plus, pe gratar se perpelea cea mai meseriasa paine cu verdeturi si unt (again, paine!). Vai de viata mea. Totul a fost gatit impecabil si mi-a placut maxim: nota 10+ fetelor!

Din pacate nu am prea multe poze, pentru ca se inserase iar blitzul meu (de care cred ca o sa divortez, nu stiu daca ii pot scrie un review suficient de negativ cat sa ilustreze toata imensitatea porcariei care este) nu a reusit sa faca fata (sau spate) la nimic. In plus, eram prea ametita de aburii mancarii ca sa ma pot concentra pe altceva. Sorry for that, da’ sper din suflet sa apara Catalina cu toata colectia de poze funny pe care le-a facut.

Si tocmai cand credeam ca nu mai pot introduce in gura nici macar o bucatica de nimic apare desertul. De fapt, deserturile, ca a fost dezmat. Cu ultima suflare m-am tarat spre masa plina de cheesecakeuri, cupcakes, torturi de ciocolata, crumble, tarte si pavlova(!!) si m-am intors cu … o felie de pepene si trei visine. E drept, am apucat sa gust o lingurita de cumble, o lingurita de tort de ciocolata, jumatate de cupcake cu crema de branza si doua lingurite de tarta cu zmeura. Si n-am mai putut, mi-am dat obstescul, cu regretul etern ca am mancat ca vaca sase kile de paine si nu am mai lasat loc de desert.

La sfarsit, de parca nu ar fi fost suficient cat mancasem, am plecat de acolo incarcati de cadouri insa cel care m-a emotionat de era sa nu mai nimeresc usa a fost un sort de bucatarie cu andie.ro. Asa de fain mi s-a parut gestul si gandul ca nu pot sa va descriu si spun doar atat:

Multumesc Mazi si Good Food pentru TOT! Such an awesome and perfect package of everything it was. Cred ca e al naibii de greu de organizat asa ceva si cred ca e si mai al naibii de greu sa iti iasa totul fara cusur.

Best foodie party of the year? Hell yeah!

Aboneaza-te si primesti gratuit:

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase + un ghid complet de planificare a meniului saptamanal
- un digest saptamanal cu toate retetele si articolele publicate, astfel incat sa afli toate noutatile fara a-ti incarca prea mult inboxul.

SHARE

8 COMMENTS

  1. Chiar am vazut pozele si asteptam sa citesc prima povestire despre dezmatul de aseara. Invidie cat curprinde, desigur, si salivat in special la acele paini care arata perfect. I have carbo urges!

    • You and me and everybody there :) Sunt gata sa decretez ca painea de la Pain Plaisir (am aflat de unde era!) e cea mai buna din Bucu. Altfel, dor de tine cat cuprinde.

  2. Ce frumoooos a fost. Chiar daca nu am fost, imi pot sa-mi da seama dupa povestirea ta. SI funny si mancare buna, buna. Cred ca e unul din visele fiecarui bucatar/food blogger.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.