Andie’s Autumn Garage Giveaway

    83

    Stiti cat de mult iubesc vechiturile (sau mai degraba ideea de reciclare si refolosire – gunoiul cuiva, comoara altcuiva). Si pomenile. Si pentru ca in univers n-ai cum sa primesti pomeni daca la randul tau nu dai, dar si pentru ca eu sunt exact antiteza unui hoarder, in sensul ca am trei bulendre in dulap si pe alea le dau de pomana in mod regulat, primavara si toamna, iata ca toamna asta am trecut la nivelul urmator: kitchen-related stuff. Mi se adunasera prin dulapuri, insidioase, o gramada de ustensile pe care nu le-am folosit niciodata sau aproape niciodata si care ocupau spatiu si-mi deranjau OCD-ul de curatenie, ordine si disciplina. Sau vase si echipamente care ar putea face fericiti alti hoarderi cu alte OCD-uri.

    Asa ca, doamnelor si domnilor, va ofer din tot sufletelul meu ocazia nemaivazuta de a lua la dumneavoastra acasa o serie de lucrusoare ce mi-au intrat in patrimoniu la un moment dat dar care acum vor sa iasa pentru ca se plictisesc. Lista e lunga, si voi oferi cate trei obiecte pe saptamana pana termin cu ele. Ca sa participati, trebuie (1) sa fi dat Like paginii de Facebook si (2) sa va fi abonat la blog si (3) sa-mi lasati aici un comentariu cu numele cu care ati dat like (pe FB) si sa-mi spuneti ce va place cel mai mult si/sau cel mai putin la blogulet. Este o modalitate de a va rasplati si a fi mai aproape de voi cititorii mei, asa ca m-as bucura tare mult sa-mi dati un feedback constructiv!

    Casuta de abonare se gaseste in sidebar-ul lateral al paginii, sub revista VEG.

    abonare-blog

    Butonul de like se gaseste in coltul dreapta jos al paginii.

    like-facebook

    O precizare importanta e legata de transport: in Bucuresti el este gratuit, insa daca sunteti din tara sau strainatate trebuie sa va asigurati singuri transportul pentru ca eu nu voi avea cum. De asemenea, daca dupa anuntarea castigatorilor nu primesc un raspuns in termen de 48h, extragerea la sorti se realizeaza din nou automat, fara alte formalitati. Fac asta pentru ca de muuulte ori mi s-a intamplat sa se inscrie oameni care nu numai ca nu au mai dat niciun semn de viata dupa ce au castigat, dar m-au si luat la trei pazeste cand le-am scris sa ii intreb daca mai vor premiul, pentru ca ei nici macar nu isi mai aminteau ca au participat. Ca urmare, imi doresc ca lucrusoarele sa ajunga la oameni faini si interesati de ce se intampla aicea.

    Acestea fiind zise, sa incepem! Saptamana asta pe lista de celebritati avem:

    1. Trusa de gratar all inclusive, din inox, in diplomat metalic, o nebunie. Furculita aia cu termometru incorporat m-a dat gata, insa a trebuit sa recunosc ca totusi e prea mult pentru un vegetarian. Neatinsa, valoare aproximativa 200 lei.

    DSC_0001 trusa-gratar

    2. Setul de mic dejun floral pentru zile urate de toamna

    Include trei farfurii si o ceasca de portelan plus un set de mic dejun pictat manual, cu manere de lemn.

    DSC_0005

    3. Setul de supa calda pentru suflet

    Include un bol de supa cu capac si lingura de ceramica plus doua platouri imbulinate care sa va binedispuna cand e frig afara si-n casa-i nasul rosu.

    DSC_0006

    Inscrierile incep azi si se termina martea viitoare, 22.10.2013, cand lansam o noua runda de lucrusoare de dat! You in?

    Love and amazing giveaways!

    83 COMMENTS

    1. am dat like pe facebook cu ANDA TURCAN.
      Imi place foarte mult blogul, mi-ar placea doar sa postezi mai des! Imi place foarte mult designul, e foarte elegant iar retetele foarte usor de facut, mai ales pentru persoane ca mine, care habar n-au de bucatarie!
      Keep it up!

    2. Ca vegetarian tanar (am jumatate de an fara carne), blogul tau a fost o adevarata sursa de inspiratie si informatii pretioase. Cel mai mult am apreciat adaugarea sectiunii de Resurse pentru vegetarieni – mi-a fost de mare ajutor! Last but not least, imi plac la nebunie fotografiile tale! Ma fac sa poftesc pana si la mancarurile cu ciuperci (si mie nu-mi plac deloc ciupercile!)
      Cu drag, Andreea Lupșor (my FB name) :)

    3. …si cum am dat like paginii, si cum sunt abonata (a se vedea cat de promt am citit postarea:), nu ramane decat sa spun ca imi place maxim site-ul, mai ales acum de cand este .ro. In mare consider ca nu-i lipseste nimic… in mic, am observat ca n-are blogroll… adica am vrea sa vedem si noi de cine-ti place tie (cu toate ca in nebunia asta a sustinerii reciproce, am observat in bloggroll-ul multora, bloguri care nu se preteaza la valoarea celor care ii recomanda). A, inca ceva: colegul meu de birou zice ca fontul postarilor e prea mic (well, tha’s his opinion, da’ concurez tot io ptr el;) Ps. particip ptr setul de gratar; I’m also known like GrătărEla:) Pupix!

      …am vrut sa fiu constructiv, no hard feelings!

      • Draga mea GratarEla :)) Stiu de faza cu fontul, e maximum pe care il permite tema. Mi-a mai zis un webdesigner, dar nu stiu pur si simplu ce sa ii fac si mi-e frica sa intru eu de capul meu in php si sa umblu pe acolo.. asa ca, deocamdata, ne chinuim cu ce avem. Am avut blogroll pe fostul site, dar la redesign am ramas fara – din pacate tema mea nu are, ca la blogger, un blogroll cu rss, dar lucrez si la asta. Te pup!

    4. Am dat like cu numele Adina Scintei. Si imi place cum scrii, pozele cum sunt facute si bineinteles retetele.

    5. Am dat like cu numele Macy Mac.
      La bloguletul tau imi plac foarte mult retetele pe care le faci, dar si pozele realizate care te indeamna la executarea retetei cat mai repede pentru ca arata nemaipomenit :)

    6. Am dat like cu Iuliana Carac. Eu te-am descoperit la workshopul de la Incubator, de atunci urmaresc cu drag toate postarile tale, blogul este o resursa nemaipomenita pentru vegetarieni si nu numai, si de a redescoperi fructe si legume un pic uitate – de exemplu, azi am facut limonada cu merisor si gem :).

    7. Intersant give away-ul tau si, da, m-as inscrie daca mi-ai permite ;) vezi tu, I don’t FB si, prin urmare, iti dau like in felul meu propriu (si anume, orice reteta sau foodtravel al tau — la care papilele mele gasesc un stimul olfactiv-intelectual pe masura — devine link&fwd la toata gascheta mea din Contacts; but i don’t fb)

      Indiferent de partea azta introductiva, tin sa mentionez asa: sectiunea cu foodtravelul tau –la mai mare ca tare faina e si pozele sunt tzaiss! Aperitivele si painicile – le incerc si le dezvolt constant pornind de la retetele tale, insa vezi c-ai uitat sa faci iconita pt “cum sa/how tu”.

      pup u

    8. Am dat like cu numele Rocsy Ciobanu.
      Nu stiu daca ar putea fi ceva care sa nu-mi placa pe blog. Datorita pozelor exceptionale ce le realizezi ai transformat preparatele intr-o adevarata arta iar cine nu te-a urmarit pana acum eu zic ca este cazul sa o faca deoarece are multe lucuri de invatat. Mult succes pe mai departe!

    9. Nu sunt vegetariana ori vegan, dar te urmaresc de mult timp pentru ca imi place enorm cum scrii si pozele pe care le faci sunt graitoare. Imi place noua fata a blogului, e mai usor de navigat si mai bine organizat.

      FB: Olguta Oana

    10. Buna!
      Am dat like cu Raluca Adriana Bolboasa. Esti o persoana funny, scrii pe intelesul tuturor, pozele sunt frumoase, imi place ca pui reteta atat in limba romana cat si in engleza, insa uneori este obositor faptul ca pui destul de multe cuvinte in engleza in povestire.

      • Raluca, am mai primit un comentariu legat de asta, deci e clar ca mai sunt oameni care simt la fel. Numai ca, vezi tu, eu asa vorbesc si in viata reala si cumva n-am vrut sa ma cenzurez si sa fiu falsa, altfel decat sunt eu in realitate…intelegi? Mi se pare ca e foarte important ca blogger sa fii autentic, si de asta ma mai scapa si cuvinte in romgleza. Dar, ca sa fiu cinstita, sa stii ca in viata reala vorbesc muuult mai mult in romgleza decat o fac pe blog, aici ma mai cenzurez :))) Stiu, pare neverosimil, dar e totusi adevarat. Nu o fac fiindca-s hipsterita (desi as vrea sa fiu, imi place de hipsteri!) ci pentru ca eu mi-am trait viata in limba asta, am iubit, am suferit, am visat, si, cumva, face parte din mine la fel de mult ca romana.
        Te pup!

    11. In primul rand imi plac pozele, calitatea lor si faptul ca iti vine sa le mananci din priviri! :)) Asta da o mare atractivitate site-ului. Apoi, se mai adauga maniera in care scrii si diversitatea temelor pe care le abordezi, desi intreg blogul e unul unitar ca si subiect. Recomandari nu am… totul e clar, structurat si prietenos! Felicitari!
      Andra Hanță pe FB :)

    12. Am dat like cu numele Cercel Mihaela .Imi plac retetele si indeosebi pozele pe care le faci .Si ca sa nu iti aduc doar laude o sa iti spun ca nu imi place vorbitul (sau scrisul) in limba romano-engleza .

    13. am dat like cu Andreea Bulareanu.
      Imi plac atat retetele cat si originalitatea site-ului :). felicitari!

    14. am dat like din contul de fb Aurelia Galan.
      Imi place foarte mult stilul in care scrii articolele; pozele sunt asa de expresive ca mi se pare ca simt mirosul mancarurilor.

    15. Buna!
      Am dat like pe FB cu Ancuta Ianc. Evident ca partea cu retete e preferata, dar gasesc de ajutor si sectiunea Stil de viata, mai ales resursele cu vegetarieni. Daca esti incepator e bine sa ai un punct de referinta, o orientare, ca altfel schimbarea poate fi putin coplesitoare, oricat de mare e motivatia. Spor si pe mai departe!

    16. Salut, am dat add pe facebook cu numele Andreea Rusu…. imi place foarte tare blogul tau, este altceva decat ceea ce gasesti in blogosfera, retetele sunt perfecte si echilibrate. Mi-ar placea sa postezi un program de detoxifiere, retete ma refer , de sucuri,super creme etc :) cu drag, Andreea

      • Andreea, sa stii ca e o idee. Eu cumva am incercat pana acum sa ma feresc de asta pentru ca mi se pare ca este o invazie de asa ceva pe net, majoritatea provenind de la oameni care nu au studii, pregatire sau experienta adevarata cu asa ceva, ceea ce mi se pare foarte periculos. In plus, fiecare corp reactioneaza diferit, iar mie regimurile mai drastice si detoxifierile mi se pare ca ar trebui facute sub supravegherea specialistilor. Insa as putea face anumite recomandari sau povesti din experienta personala, asta da, cu siguranta! Buna idee, multumesc!

    17. Am dat like de fooooarte mult timp, cu numele Carmen Tobias :)
      Tu stii ca imi place atat de mult blogul tau incat nu am nimic de comentat, nu? Poate doar ca mi-as dori sa scrii mai des, dar inteleg ca nu se poate mereu cum vrem noi ;)

      PS: Multumim pentru concurs! :) Pe mine ma loveste direct la inimioara…

      • Eh, as vrea io sa scriu mai des… Dar stii si tu cum e cu viata si programul incarcat. Daca vreodata o sa stau la o ferma si o sa fiu o nevasta intretinuta, cred ca sigur o sa scriu mai des :)))

    18. Cat de bine arata bolul de supica, ador culoarea!
      Liked cu numele Natalia MijnZeep
      Ador site tau pentru retetele si pozele pline de viata!Felicitari pt blog!

    19. Eu te urmaresc de ceva timp, in primul rand pentru ca esti o persoana care se exprima foarte coerent, are idei frumoase si face fotografii la fel de frumoase. Ai un blog aerisit si curat, usor de citit si tare mi-ar placea sa te cunosc si in realitate (era vorba odata sa ajung la un workshop de-al tau la Incubator, dar nu am avut timp. Poate in viitor). Mie imi plac toate lucrusoarele propuse de tine, si cred ca este un gest foarte dragut. Sper ca pot concura prin acest singur comentariu pentru fiecare dintre ele :D PS: Se poate castiga de mai multe ori? :))

    20. Am dat like cu Andra Vasile. Mie imi place ca ma inspiri prin fiecare articol si ca incet incet,datorita tie si Andreei de la Taste Bazaar, am inceput sa gatesc lucruri foarte interesante si gustoase!

    21. Am dat like cu numele Elena Alexandra . Ce sa iti spun ? Vreau sa fiu sincera. Nu stiu mare lucru din ceea ce cuprinde acest blog, dar imi place, ca citind cateva randuri aici, pari o persoana calda si deschisa, plus de asta, imi place mult setul de supa calda pentru suflet. Eu gatesc cu drag supele iar acest set cred ca m-ar bucura enorm. Multumesc si succes in continuare!

    22. Am dat like pe FB cu numele Maria Elena.
      Sunt destul de noua pe aici dar imi placefelul in care descrii retetele si pozele aferente lor. Din fire sunt pofticioasa…si privind la pozele tale….mi s-a facut o pofta de ciuperci…sunt innebunita dupa asa ceva ! Bafta multa in ceea ce faci si la recitire :) .

    23. Buna! Am dat like pe Facebook, mai demult, cu numele Gabriela Zaharia. Imi place blogul tau! Are un aer profi ;)
      Retetele sunt demne de incercat, recunosc! Unele combinatii mi-au starnit interesul si-si asteapta cuminti randul ;) Tine-o tot asa!

    24. Ce apreciez cel mai mult la blog este fara doar si poate personalitatea ta, bucatica din tine care se proiecteaza si se exprima prin minunatiile pe care le prepari si le fotografiezi, prin felul in care scrii si prin gesturi minunate ca si asta de acum. Ce sa mai, mi-esti tare draga. Ah, imi place mult sa verific din cand in cand ce-ai mai mancat saptamanal, imi place ca postezi meniul tau de zi cu zi. De VEG nici nu mai zic, ador faptul ca e atat de.. de sezon. Asta de toamna e asa de calda si de frumoasa, mama mama. Tare mi-ar placea sa savurez la caldurica o supa crema de dovleac din bolul tau galben.

      Oana Trandafir

    25. Am dat like pe FB de multa vreme cu numele Elena Toma. Cat despre abonare, iarasi trebuie sa spun ca sunt abonata de ceva vreme. Despre blog ce sa spun decat ca-mi doresc sa ajung sa arate si al meu la fel? Ma recunosc vinovata ca desi nu sunt vegetariana 100% am fost si sunt incantata cand gasesc o sursa de inspiratie atat de deosebita ca glogul tau.

    26. Anna Nechifor e numele de-am folosit pentru a da like pe facebook, iar la blog imi place mult de tot atitudinea/abordarea ta; pe lângă retete – next best thing – ma inspira cum zici lucrurile. Si ma face sa ma bucur faptul ca te bucuri in fata unor bunatati, le gasesc si eu mai ispititoare, parca, chiar de asta nu se-ntampla in alte cazuri. La mai mare!

    27. Am dat like pe FB dar din păcate nu-ti știu adresa blogului. Te rog mi-o poți scrie ? Multumesc anticipat!

    28. Am reușit! Am dat like pe FB cu numele Anda Baldau, m-am abonat (am găsit blogul) si vreau sa-ti spun ca-mi place blogul, stilul tau precum și retetele ( pe multe le voi testa cu siguranță).
      Cât despre premii…sunt sigura ca la norocul care ma caracterizează nu voi câștiga nimic :))

    29. like cu numele Ioana Alex
      un plus foarte mare am de dat pentru poze, retete.
      un minus nu cred ca ar primi ceva anume.
      per total e un blog reusit, pe care il urmaresc!!!

    30. Buna, imi place faptul ca la fiecare reteta incepi cu o povestioara, despre cum ai ajuns sa faci reteta, pentru cine o faci, cum a iesit, daca a fost aprreciata.Iti deschizi inima si sufletul in fata noastra, nu prezinti doar niste retete si poze si gata.
      Ba chiar ne impartasesti si intamplari mai putin placute (infectia urinara) pentru a ajuta pe cineva in situatia asta, nu oricine face lucrul asta. Deci nu e un blog doar despre mancare si atat, este un blog despre viata (o viata sanatoasa). Ce nu imi place? Inca nu stiu, mai caut.

      ID facebochist: alex dicu

      Pupici si tine-o tot asa!

    31. Draga Andie,
      Am dat like pe FB cu numele Anca Cociuba.
      Imi place cum e structurat blogul si faptul ca ai mereu retete usoare, care incet, incet te fac sa iubesti ideea de vegetarian si sa vrei sa te alaturi. Imi place ca folosesti cuvinte simple, ca exprimi direct ceea ce simti si ca te simt asa aproape parca. Imi place ca ai ingrediente normale, care se gasesc usor si le intelege oricine. Pur si simplu imi place ca te-am descoperit!

    32. am dat like cu numele Flavia Danciu, as da orice pentru bolul cu supa calda pentru suflet :p…overall, imi place la nebunie cum arata blogul, ce are de oferit si mai ales pozele..care sunt bestiale! si toata aprecierea mea pentru tine, Andie ca reusesti sa ne inveti atatea lucruri bune in lumea asta deformata din punct de vedere culinar:)

    33. Buna, m-am abonat la blogul tau iar la pagina de facebook de mult am dat like – Zuzuflor-Ela.
      imi place foarte mult tot ce scrii! Te urmaresc cu drag de mult! Am implinit deja un an de veg. Initial am fost raw vegan dar organismul meu a spus stop la un moment dat..si si-a cerut si alte drepturi asa ca sunt vegetariana fara carne si chiar si fara lactate, cateodata mai gust :)! imi plac maxim si revistele! Le-am citit din scoarta in scoarta! Sincer mi-ar place setul imbulinat!:))) Cu drag, Mihaela

    34. Am dat like cu numele Oana Petresc. Cel mai mult imi place ca promovezi un stil de viata sanatoas, eu nu il am dar incerc sa renunt treptat-treptat la multe lucru. Blogul tau ma ajuta sa imi fac o idee:) Multumesc!

    35. Buna,
      Ce imi place? cum scrii, pozele, felul tau de a fi asa cum reiese din blog, e un blog f onest -eu aprecieaz asta f mult, si cald, asa ca o sueta intre amici. o singura chestie ma cam incurca uneori: modul de cautare, ca se afiseaza doar o reteta pe pagina si tot treb sa dau click , click ca sa ajung la reteta urmatoare. Mi-ar fi placut ceva ca o lista in casa vad titlul si o imagine cu produs if possible.
      Mor dupa setul 3 :))) eu sunt indragostita de galben si portocaliu.
      ps : sa nu uit:; imi place fff mult ca raspunzi comentariilor f ok si repede :)
      am dat like cu Emilia Mitroi

      • Da, I hate search button too. E din tema, iar asta e foarte greu de corectat, e nevoie de mana priceputa a unui webdesigner pe care n-am bani sa-l platesc. Cam asa :) Dar fac tot posibilul sa dreg asta!

    36. Evident ca revista VEG imi place cel mai mult si meniul saptamanal. Ma ajuta mult, avand in vedere ca sunt la inceput de drum de “fara carne” :)

    37. Buna,

      Am dat like pe FB cu numele Manuela Stoian. Referitor la site: imi place cum este structurat si bine-nteles imi plac f. mult pozele. Mi-ar placea sa scrii cu diacritice, nu-mi place ca textul apare pana la ultimul milimetru din dreapta.

      • Foarte pe faza. Cu diacritice nu scriu pentru ca am facut asta la inceput si in loc de diacritice m-am trezit cu niste semne oribile de nu se mai intelegea nimic din text. A fost o experienta foarte naspa si de atunci m-am lecuit :)
        N-am inteles-o pe asta cu ultimul milimetru din dreapta – poti sa imi explici mai clar? Multumesc si te pup!

    38. Buna,

      Sunt noua pe blogul tau, dar l-am rasfoit cu mare drag si o voi face in continuare! Apreziez stilul de viata sanatos pe care il promovezi! O zi minunata iti doresc! Am dat like pe fb cu numele Ramona M Gelu! Pupici!

    39. Lorena Elena este numele cu care am dat like. Imi place sa vad cum din alimente pe care unii le-ar considera banale, tu reusesti sa dovedesti contrariul si arati prin poze, postari ca te bucuri pana la ultima suvita.

    40. Am dat like pe FB cu numele de Oana Cristea.
      Imi place tare mult blogul pentru ca este o permanenta sursa de inspiratie. Reusesti sa faci din lucruri simple, adevarate opere si sa insufletesti lucrurile (legumele, ingredientele :P) ce par uneori banale, la prima vedere.

    41. Am dat Like cu numele Tina Iason.
      Felicitari pentru treaba excelenta pe care o faci! Se vede ca pui mult suflet. Mult succes.
      Cu drag, Tina

    42. Am dat like pe fb cu numele Mihaela Soare si sunt abonata la blog de multicel.
      Bloguletul e perfect, am cautat eu acul in carul cu fan, insa, nicio sansa.
      Dragute cadourile !

    43. Am dat like pe FB cu numele de camellia ignat.
      Andie, imi place mult blogul tau fiindca ne zambesti frumos din poza, fiindca este plin de culoare si savoare. Bolul galben pe care- l prezinti aici este tare frumos… daca- as avea unul nu m-ar lasa inima sa -l ofer cuiva. Am intrat azi intr-un magazin unde am vazut niste cani emailate cu gaste sau cu flori; erau vintage, foarte dragute dar si foarte scumpe. Nu mi-am permis sa -mi iau una ! :( De ceva vreme bucataria mea a intrrat in conservare… astept sa mai termine copiii cu scolile sa ma mai innoiesc si eu …
      Ma gandeam zilele astea sa mananc si eu raw macar 2 zile pe saptamana- asa ca ma bucur enorm ca am descoperit blogul tau! O sa -mi fie de mare ajutor!

    44. Buna.sunt noua am dat like cu micsa speranta , abonata.multumim,frumoase si utile daruri.
      blogul este minunat succes si numa impliniri

    45. Am dat like pe Fb cu numele Maria Luciana Obreja.

      Desi in orarul meu intra greu sesiunile de gatit, totusi mereu imi fac timp sa-ti citesc postarile. Admir calitatea pozelor, stilul tau foarte catchy(n-am crezut ca voi ajunge sa citesc si pentru scopuri non-alimentare: ) si efortul de a tine pasul cu tehnologia (am urmarit progresul.).

      Ca o sugestie-mi-ar placea tare mult daca ai adauga curiozitati istorice la cat mai multe din postari-normal, foodie details:)

      • Ah, la asta chiar o sa ma gandesc, desi sincera sa fiu n-am prea studiat istoria mancarii. Dar ma voi stradui mai mult!

    46. Am dat like pe Fb cu numele Rebecca’s Garden. Imi place foarte mult acest blog, de asemenea si imaginile delicioase. Mult succes in continuare!

    47. Si fara FB nu se poate?ca eu nu am. Cel mai mult imi place rubrica de meniu. In rest nu am ce sa zic pentru ca e foarte bine organizat. Oricum felicitari pentru aceasta initiativa.

    48. Like pe fb Lia Maria Grozi. E tare bine aici la tine :) retete una si una…pozele superbe ! cu siguranta am sa mai revin :)
      Felicitari si mult succes in ceea ce faci, ca faci bine !

    49. De cand te-am descoperit esti pe lista mea continua de recomandari! Imi place sinceritatea si lumina cu care scrii. Imi place ca esti o persoana solara si lasi sa se vada asta prin ceea ce faci. NU stiu ce as putea sa iti recomand pentru blog..pentru ca pe mine ma unge la suflet asa cum este el. Te imbratisez, cu drag:)

    50. Am dat like pe fb cu numele Emanuela Jalba
      Prima data ti-am citit revista ceva timp in urma, cand a aparut, la recomandarea cuiva, iar de atunci tot timpul am cateva tab-uri deschise cu retete si posturi de-ale tale (trebuie sa recuperez :) )
      Imi place sa te citesc pentru ca esti sincera si fara ascunzisuri, ca dai linkuri la produsele folosite si sfaturi foarte utile si realiste. Keep up the good work! (m-am abonat si la newslettter)

    51. like-ul este cu numele Miha Bunea si ador site-ul tau pentru retetele delicioase si usoare, formatul usor si aspectul elegant pe care il are. Sper sa fii sanatoasa in continuare si sa impartasesti cu noi cat mai multe retete si nu numai.

    52. Buna,
      am dat Like pe FB cu numele Natalia Jomir, de abonat eram demult abonata, dar nu stiu de ce nu ti-am dat si Like pe FB, dar noroc de concursul tau, care are niste lucrusoarele super faine, imi plac toate!
      Imi place site-ul tau ca e aerisit si bine structurat, poze reusite si text simplu si usor de citit.
      Imi mai place ca postezi meniul tau saptamanal, si esti sincera cu noi, cand spui ce si cat mananci, ca azi nu ai avut timp sa-ti faci ceva anume si ai mancat pe apucate…etc, pt ca in viata de zi cu zi asa si se intampla, nu prea poti sa faci mereu ce ti-ai pus in cap.
      Spor in toate si succes!

      • Asta cu meniul saptamanal a fost o mare constatare si pentru mine. Pana nu te apuci sa notezi ce mananci in fiecare zi nu-ti dai seama ce porcarii bagi in gura. Sunt la capitolul in care constat ca nu imi place de mine prea mult, dar e ok, asta e primul pas spre corectare :)

    53. Like-ul pe FB e dat de Iuliana Luca. Si blogurile care ma atrag de obicei sunt acelea in care pot sa ma transmit intr-o poveste pe care o citesc, indiferent ca e vorba de sentimentele sau trairile care le am cand mananc sau in alte situatii; plus acelea care ma invata lucrurile cu adevarat importante in viata. PS Frumoasa idee de concurs :)

    54. Am dat like pe FB cu numele Simona Georgiana. cel mai mult imi place ca gasesc retete interesante cu alimente pe care le ador gen naut, quinoa, dar pe care nu multa lume le cunoaste. si nici nu stie sa le gateasca, deci blogul tau este o adevarata sursa de inspiratie pt mine. keep up the good work!

    55. Like-ul s-a infaptuit cu ajutorul profilului Papadiile Ruxandrei.
      Imi place blogul tau pt ca:
      -ma face ca, pas cu pas, sa fiu mai aproape de o dieta sanatoasa
      -ma binedispune
      -ma determina sa salivez(nu e o rusine, de ce n-as recunoaste?? pozele iti lasa gura apa!)
      -are de toate din ce imi place mie sa citesc
      Nu-mi place:
      -optiunea de search, ma cam incurca si ma face sa pierd multisor timp. Daca ar afisa postarile mai pe larg, ar fi perfect.

    56. Am dat like cu Roxana Teodorescu. Retetele si pozele tale sunt minunate, iar tu esti o persoana extraordinara. Succes in continuare!

    57. Saluut! FCB – Stefana Barna
      Si la urma hop si eu!
      ioooii, ce-mi place?Pai , da ce nu-mi place?! Mie imi place felul tau de a scrie, de a povesti..serios..e pe sufletul meu, asa. Imi face placere sa intru zilnic pe site-ul tau si sa citesc, tot…parca as citi dintr-un jurnal..fff fain! Imi place felul tau de a fi, se vede, se simte ca toate chestiile astea pe care le faci sunt din suflet. Plus ca ai un fel de a fi de la Doamne ca atunci cand faci ceva bun si postezi ne faci sa salivam de nu mai putem si pun pariu ca majoritatea gandesc ca ‘”gata, o incerc si eu!””. Pozele sunt superbe, mancarurile si mai si…Love love love :D
      Ce nu-mi place..? Hmmm..m-am cam incurcat de multe ori cu Search-ul ca nu imi da chiar fidel cautarea mea. Ai primit cumva oferte sa tii ateliere si in tara? Sa ne anunti si pe noi. Si…..mai vrem concursuri!!!!!!!!

    58. Am dat like cu Roxana Teodorescu. Ador retelele, imi plac pozele, iubesc povestile care insotesc retelele. Succes in continuare!

    59. Salutare!
      Te-am descoperit de putin timp, asadar nu stiu daca raspunsul meu de azi va fi identic cu cel de “maine”. Pana acum, cel mai mult mi-a placut ca faci paine si ne povestesti si noua ca nu este atat de greu. Imi doresc mult sa imi iasa si mie o paine adevarata. Voi incepe cu reteta ta cu drojdie uscata iar dupa ce voi capata incredere astfel, voi incerca si varianta spre care aspir: paine cu maia. Multumesc!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here
    https://www.google.com/recaptcha/api.js?onload=wpcaptcha_captcha&render=6LfUsDApAAAAABKToguGl1jQ8O7k7sKjiBBq_aoW&ver=1.23

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.