Vorbesc la Food Bloggers Conference, Bucuresti, 24 iunie

2
food bloggers conference

Pe 24 iunie are loc la Bucuresti a treia editie a Food Bloggers Conference, organizata ca de obicei impecabil de Cristi Manafu & Evensys. Mi-am dat seama ca nu am scris suficient de mult despre evenimentul asta minunat care ne permite noua – bloggerilor de food – dar si brandurilor si specialistilor din Horeca sa ne intalnim, sa interactionam, sa schimbam idei, sa recunoastem tendinte, pe scurt: sa fim mai bine pregatiti si informati cu privire la tot ce misca in zona asta de mancare din Romania.

E a doua oara cand sunt invitata ca speaker – prima oara am fost in panelul de General Blog Talk – si voi vorbi, in companie selecta, despre cum sa treci de la pasiunea de a avea un blog la afacere. Desigur, organizatorii s-au gandit la VEG Studio si ma bucur tare mult ca am ocazia sa vorbesc despre tot ce a insemnat si inseamna aceasta tranzitie pentru un om care acum sase ani isi manca linistit biscuitii pe tastatura calculatorului din biroul confortabil pus la dispozitie de angajator.

ANDREEA-CRACIUN

Nu va pot descrie emotiile si bucuria pe care le-am simtit la prima conferinta. A fost ca o mare petrecere cu toti prietenii mei misto din online, unii pe care ii stiam deja, altii pe care i-am cunoscut in persoana abia atunci. Nu va pot descrie starea de euforie pe care am simtit-o fiind inconjurata de oameni care imi impartasesc pasiunea, trairile, greutatile, satisfactiile. Am legat atatea prietenii noi, am aflat atat de de multe despre noile tendinte in domeniu, am cunoscut oameni si mi s-au deschis usi noi, colaborari noi, ce sa mai, a fost minunat. Bine, RECUNOSC, partea care mi-a placut cel mai mult a fost mancarea, pentru ca mancare, mancare, demonstratii culinare, mancare, mancare. Am venit pregatita cu pantalonii mei cu elastic si, in timp ce toata lumea tragea de nasturii blugilor, stomacelul meu crestea fericit si nestingherit de nimeni. Doamne, cat de desteapta sunt uneori. 

Sunt foarte fericita ca a existat o editie numarul doi la fel de plina de succes si sunt si mai fericita ca evenimentul asta e atat de misto incat avem parte si de editia numarul trei! O sa fie cu demonstratii de gatit, cu paneluri super interesante (despre cum sa lucram cu brandurile, despre tendintele in bloggingul culinar, o sa ne vorbeasca si chefi pe care ii admiram la televizor ca pe niste staruri rock :), mult networking si, din nou, mancare. Mancare! Da, pot sa o zic cu gura plina pentru ca acolo toata lumea intelege!

Si pentru ca tot a venit vorba de VEG Studio, va anunt cu bucurie ca avem patru evenimente super dragute in pending in urmatoarele saptamani:

26 IUNIE Brunch’n Light cu Scoala Iubirii si mancare atent selectionata de subsemnata (vai ce frumos o sa fie si cat o sa va placa daca veniti!)

28 IUNIE Seara de echilibru hormonal cu Mihaela Brailescu aka Food Fairy

29 IUNIE Workshop de Psihonutritie cu Elena Ceciu

11 IULIE Cum sa ramanem tineri si sanatosi cu ajutorul algelor cu Andra Dudea

si, bineinteles, nelipsitele sedinte de Hatha Yoga din fiecare joi seara (my favourite thing in town!).

Daca vreti sa ne cunoastem si sa ne pupam, va astept la Food Bloggers Conference pe 24 sau la oricare din evenimentele de la VEG Studio.

Over and out!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.