Cocktail Green Apple (reteta video)

1

Uite-asa am ajuns la sfarsitul lui 2016. Am pareri impartite despre anul asta: pe cat a fost de rau pe atat a fost de bine uneori, insa in general ma bucur ca scap de el pentru ca deja 2017 se anunta a fi awesomesauce!! Nu neaparat pentru ca vrea el, ci pentru ca asa vreau eu. Hotararea mea de final/inceput de an asta e: sa nu imi mai fie frica sa fac din viata mea fix ce vreau sa fie, sa vad in ea fix ce vreau sa fie chiar si cand universul se opune. Stiu ca asa ceva suna aproape imposibil si poate pe alocuri chiar e, insa eu acum vorbesc de perspectiva. Vreau pentru 2017 sa am perspectiva omului neinfricat pentru care orice e posibil (how cheeeeesy).

Cu aceasta rezolutie neinfranta in cap, va las alaturi de una din cele mai noi retete video pe care le-am incercat la VITAMIX PRO 750 si pe care vreau sa va concentrati, mai ales la partea cu gheata care mi se pare awesome. Sa bagi cuburi uriase de gheata in blender, cu putina apa, si sa scoti gheata pisata pe care sa o poti taia cu lingurita si din care sa faci, eventual, granita e pure genius.

cocktail-green-apple-1

Acest cocktail green apple nu are alcool, deci e potrivit pentru orice prieten care vine la party si trebuie sa ramana treaz pentru ca, de pilda, conduce sau ia medicamente. E potrivit pentru cei care nu beau alcool si chiar si pentru copii. Pentru un extra oomph de prospetime puteti adauga si menta.

In caz ca nu ne mai auzim pana in 2017, va urez un sincer si calduros “MAKE 2017 AMAZING!!!”

Love and green apples!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.