Rasfat gastronomic

0

Astazi eu si Pufu ne-am destrabalat in bucatarie. Lui i-am pregatit o surpriza – un soi nou de cereale, fin si un talas nou, dintr-un lemn special, care o sa il scuteasca de scuturaturi, plus o legatura intreaga de patrunjel, pe care a devorat-o mai repede decit am putut spune eu „Pofta buna!”. Ce Pufu nu stie e ca in frigider il asteapta ascunsa o varza creata si obraznica, abia aparuta pe scena primaverii.

Pentru mine, in schimb, seara a fost o incintare a simturilor, asta si pentru ca am gasit numai nebunii la supermarket: busuioc proaspat, rosii cherry, brinza albastra cu mucegai, salata mediteraneana, ceapa verde, leurda, ridichi – care, impreuna, s-au reunit sub conducerea uleiului imperial de masline si a miinii delicate a otetului balsamic. Toate astea, asezonate cu o portie generoasa de cartofi noi (oh, da!) injumatatiti si decorati cu rozmarin si sare marina si pazite de pe marginea farfuriei de o felie generoasa si proaspata de piine neagra cu seminte.

Cei care apreciaza simfonia de arome vor intelege ca asta seara am avut concert.


[AdSense-A]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
https://www.google.com/recaptcha/api.js?onload=wpcaptcha_captcha&render=6LfUsDApAAAAABKToguGl1jQ8O7k7sKjiBBq_aoW&ver=1.23

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.