Dragii mei,
Nimic nu este mai incantator simturilor intr-o seara fierbinte, intr-un lant lung de zile caniculare, decat un green apple baut in fata calculatorului. Oh ba da. Un Green apple la o terasa, dar asta e second best.
Am venit de la piata, am pus de un ratatouille (un amestec interesant de vinete, dovlecei, usturoi, ceapa, ardei gras, rosii si suc de rosii, tocate grosier si aruncate intr-o lingura de ulei de masline, la foc iute), si mi-am preparat un green apple – virgin – dupa sufletul meu.
Am tocat o lime in opt felii, am adaugat doua linguri generoase de zahar (brun) si am pisat bine amestecul pana am obtinut o zeama dulceaga. Deasupra am aruncat gheata pisata, am umplut paharul cu suc de mere verzi, am adaugat trei felii subtiri de mar verde proaspat si am decorat din plin cu scortisoara. Ce deliciu!
In timp ce astept sa-mi vina oamenii cu termopanul, si Andrei cu prezentarea, macar am un prieten de nadejde pe care vi-l recomand din toata inima… makes hot nights barely bearable.
[AdSense-A]