Dragi foodies out there,
Fac pariu ca nu o data vi s-a intamplat sa gasiti sau sa salivati la retete fabuloase … dar cu masuri americane. Si nu o data ati renuntat sa va apucati de cate o reteta, tocmai pentru ca nu aveati idee cat naiba inseamna o “cup” de faina, unt, zahar sau lapte!
Pentru ca data viitoare cand o asemenea reteta va sare in cale si va face cu ochiul sa nu spuneti “screw it!” si sa mergeti mai departe, impartasesc cu voi aceasta resursa utila – doar pentru masuratorile US!, atentie! – care sa va scuteasca de cautari si sa va faca munca mai usoara.
Puteti sa printati lista si sa o lipiti cu un magnetel de frigier, sa o tineti in carnetelul vostru cu retete, sau pur si simplu sa ii dati un bookmark si sa o accesati de pe PC sau telefonul mobil ori de cate ori aveti nevoie!
Iata si linkul catre METRIC KITCHEN.
Va doresc succes si va imbratisez cu drag,
Andie