Luna februarie a fost cat se poate de plina. E drept, nu s-a terminat inca, insa sfarsitul lunii se anunta abrupt, asa ca mai bine sa postam din timp, zic. Va reamintesc ca proiectul Daily Eats se desfasoara pe pagina de Facebook si are ca scop sa va ofere inspiratie pentru mesele vegetariene zilnice si ca, daca doriti sa detaliez o reteta anume, e suficient sa-mi lasati un comentariu si se presteaza imediat si pe blog! Cu poze decente, desi hai sa recunoastem: Steve Jobs knows (knew?) his shit!
Asadar, in ordinea de pe tricou, luna asta am avut:
1. Salata verde cu branza albastra, pere, ridichi, piper si scortisoara; Penne cu pesto din patrunjel si mazare; Cartofi prajiti cu salata verde si ardei copti; Sandvis cu parmezan, ardel copt, seminte de floarea soarelui si dovleac; Tortilla cu avocado, salata verde, ardei copt, branzica, UDM si amestec de seminte
2. Portocale/Ard in soare aurii/Portocaleee/Zi de zi!; Tortilla cu ardei, ridichi, castraveti, patrunjel si camembert; Mamaliga cu maslina kalamata, ceapa roșie, usturoi, chilli si marar; Smoothie verde cu iaurt de migdale, avocado si banana.
3. Biscotti cu fistic si merisoare; Cupcakes S’mores; Ciocolata raw; Melcisiori cu pesto rosu, pesto verde, feta si amestec de seminte; Supa de linte cu unt picant.
4. Supa chinezeasca cu spanac si taitei; Tort cu mascarpone si portocale; Burgeri copti, fara ulei, din quinoa si fasole neagra; Ayran; Conopida curryzata cu mazare si penne.
5. Burgeri copti din fasole rosie si quinoa; Red velvet cupcakes; Omleta din oua inghetate; Fondant; Patrunjel.
Pentru luna care va sa vina, va doresc beaucoup d’inspiration, furculision et distracsion! Je va pup!
Love and veg power,