Macaron cupcakes cu apa de trandafiri in luna lui Martisor

15

Life is like a box of chocolates; you never know what you’re gonna get.

stick macaroons DSC_0084-copyNici eu n-am stiut ce ma astepta acum trei ani cand m-am apucat de blog. Nu stiam cati oameni faini o sa intalnesc, cate lucruri minunate o sa invat si cat de mult ma va ajuta asta sa ma regasesc pe mine. As fi vrut sa va vorbesc mult, sa va multumesc, sa va explic toate cate am facut, dar acum cumva cuvintele mi se par de prisos. Pentru prima oara, aleg sa va vorbesc cu imagini si va daruiesc toata iubirea si recunostinta mea. Ah, da. Si un macaron cupcake, in culorile blogului, pentru ca, undeva adanc acolo, si eu sunt o cutie cu bomboane de ciocolata.

DSC_0058-copy

DSC_0037-copy DSC_0053-copy

macs3 macs2 DSC_0070-copy macs1Reteta de cupcakes o gasiti AICI, reteta cremei de bezea elvetiana AICI, iar reteta de macarons AICI (omiteti lavanda din zahar si adaugati in bezea o lingurita de apa de trandafiri).

Love and the ultimate macaron cupcake!

15 COMMENTS

  1. Ceau Andie:)am o mare problema cu coacerea lor: am un cuptor electric cu ventilatie si incalzire doar sus-jos, nu si doar jos. Introduc macaronsii complet uscati in cuptor, dar nu le creste puciorusul deloc, doar se umfla putin si crapa. Oare stii sa imi spui dc? Ms

    • Anca, eu cred ca am ventilatie tot ca tine, sus-jos. Daca se crapa, cred totusi ca temperatura e prea mare, incearca sa o diminuezi. Problema la macarons e ca sunt multe lucruri care ar putea merge prost, iti dai seama de ele prin eliminare :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.