Pizza vegetariana in doua feluri si 7 ani de blog!

85

Stiti obiceiul ala al bloggerilor culinari de a sarbatori ocaziile speciale cu cate un tort sau desert fabulos? Ei bine, asta NU (MAI) E GENUL ALA DE BLOG! :) Noi aicea sarbatorim 7 (S-A-P-T-E) ani de blog cu… pizza! Si nu orice fel de pizza, ci doua feluri de pizza vegetariana: una clasica, cu rosii, alta mai putin obisnuita, a carei tema principala este culoarea verde. Pana sa va dau retetele trebuie sa va spun ca ma uit si nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul si cat s-a schimbat viata mea datorita acestui blogulet. Oare mai sunteti aici, dragi cititori de pe vremea cand eram Andie’s veggies, aveam domeniul reteteveggie.com si un logo si un site absolut sinistre, dar foarte mult entuziasm? Daca da, ce mai ziceti? Cum vi se pare ca s-a schimbat locul asta in astia sapte ani? Va mai place?

Eu una nu ma mai recunosc. Desi viata mea e grea, desi muncesc mult, ii dau Cezarului ce-i al Cezarului: sunt unul dintre oamenii fericiti ca fac ceea ce le place. Cumva, prin multa munca, multe sacrificii si multa indarjire, am ajuns sa fiu un om cu spiritul liber, care si-a extins orizonturile cunoasterii – de sine si a lumii de langa el – peste ceea ce isi putea imagina. Pentru toate astea simt ca trebuie sa va multumesc. Ma uit in statistici si pe cifre (desi asta nu e punctul meu forte) si vad ca aproape 5.000 oameni si-au pus, cu manuta lor, mailul propriu in casuta de abonare ca sa primeasca newsletterele saptamanale, aproape 40.000 alti oameni au cautat ceva pe site taman luna trecuta si imi explodeaza capul: e enorm! E enorm pentru un om normal si simplu ca mine.

aluat pizza ingrediente pizza vegetariana

Stiu ca in aceasta simbioza suntem fericiti si eu, si voi. Eu pentru ca imi pot impartasi gandurile si ideile si creativitatea, voi pentru ca le primiti si poate va folosesc, poate va ajuta. La ocazii speciale, am insa sansa sa va pot oferi mai mult :) Am sansa de a avea langa mine oameni care au depasit de mult stadiul de parteneri sau colaboratori, care mi-au intrat direct in inima si mi s-au infipt acolo: da, astazi vorbesc de Nina de la Solaris care ma ajuta sa va trimit trei pachete cadou voua, cititorilor mei dragi, plus inca trei abonatilor la newsletter. As vrea sa va pot trimite tuturor din produsele astea absolut fabuloase pe care le iubesc si le folosesc zilnic, dar (inca) nu detin Facebook sau Microsoft, asa ca vom trage la sorti doar trei cititori care le vor primi. Pentru a-mi da de stire ca va intereseaza sa participati, si pentru a ma ajuta sa raspund mai bine asteptarilor voastre, va rog sa imi lasati un comentariu dezinteresat si cinstit la acest articol in care sa-mi dati un sfat. Sa-mi spuneti ce va place sau ce nu va place la blog sau ce v-ar placea sa gasiti pe el – daca simtiti ca n-aveti chef sa-mi spuneti nimic, nu va agitati, spuneti-mi doar ca vreti sa va inscrieti la giveaway. Astept comentariile voastre cu mari emotii si va promit ca voi tine seama de fiecare! (PS Expedierea se face doar pe teritoriul Romaniei, daca aceeasi persoana castiga si la tragerea aceasta si la cea pentru abonati, va primi doar un cos si vom face alta extragere pentru al doilea)

ingrediente pizza vegetariana

Acestea fiind spuse, sa trecem la mancare! Ca sa fiu sincera 100%, retetele astea le-am facut pentru Electrolux, pentru ca de maine la orice cuptor Electrolux pe care il cumparati veti primi cadou o tava speciala de pizza si… ta da! Un flyer tiparit cu aceste doua retete made by moi! Vreau pe aceasta cale sa ii multumesc lui Carmen 1. pentru ca a avut incredere ca-i pot face doua retete demne de brand si 2. ca mi-a permis sa le public si pe blog. Muah!

Dar sa incepem cu inceputul: aluatul. Este de departe cea mai misto reteta incercata de mine vreodata, care nu da rateuri si rezista forevar in frigider. Gustul este inegalabil, pufosenia? De nedescris!

aluat pizza vegetariana


Aluat de pizza

Ingrediente pentru 2 bucati

  • 340 g faina alba
  • 7 g sare
  • 7 g drojdie uscata (1 plic)
  • 225 ml apa calduta

Metoda

  1. Punem toate ingredientele pentru aluat intr-un bol mare sau in bolul robotului de masa prevazut cu carlig pentru aluat. Framantam bine pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Acoperim bolul cu un plastic si dam la frigider timp de minim 12h, ideal 24 h. Se poate tine in frigider pana la 4 zile.
  2. Cand vrem sa facem pizza, scoatem bolul din frigider si lasam 10 minute la temperatura camerei, apoi varsam aluatul pe blatul usor infainat. Impartim in doua bucati si ii dam fiecareia o forma rotunda. Acoperim cu un servet si lasam la crescut timp de 1h.
  3. Dupa 30 minute preincalzim cuptorul la 230 C, cu ventilatie.
  4. Cu 10 minute inainte de a baga la cuptor, pregatim pizza. Ne infainam mainile, luam fiecare bila de aluat in parte si o degazam apasand-o usor cu degetele. Asezam aluatul pe hartia de copt si il intindem cu mainile sau cu un facalet in forma si grosimea dorita.

Ador sa lucrez cu aluatul asta: e atata de iertator si docil. Imi place sa il intind cu mainile, nu cu facaletul, chiar daca asta creeaza o forma neregulata a pizzei: e mai rustica si mai adevarata. Imediat ce ati terminat cu intinderea lui, l-ati asezat pe foaia de copt si aveti cuptorul deja inchis, treceti la decorarea pizzei. Sper ca in perioada cat ati asteptat sa creasca aluatul ati tocat deja legumele, nu? :) Cum ziceam si mai sus, azi facem doua tipuri de pizza: una clasica, cu rosii, si alta cu mult verde. Amandoua au fost magnifice, dar eu parca am tras mai mult spre cea cu verdeturi, a fost asa… ca o salata. Riiight.

pizza vegetariana cu dovlecei si spanac


Pizza vegetariana cu verdeturi

Ingrediente pentru doua bucati

  • 6 linguri pasta de rosii
  • 6 felii mozzarella
  • 100 g branza albastra
  • 1 dovlecel mic, feliat subtire
  • 3 linguri masline verzi
  • 6 gogonele cherry, taiate in jumatati
  • 3-4 crengute cimbru proaspat
  • fruze de spanac, ruccola
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri parmezan

pizza vegetariana cu dovlecei si masline

Metoda

  1. Ungem aluatul cu pasta de rosii, lasand o margine de 1 cm neunsa. Asezam intai branza apoi dovlecelul, maslinele, gogonelele, crengutele de cimbru si cateva frunze de spanac. Dam la cuptor timp de 15-20 minute.
  2. Scoatem pizza din cuptor si adaugam peste ea restul frunzelor de spanac, ruccola si stropim cu parmezan si ulei de masline.

pizza vegetariana cu spanac


Pizza vegetariana clasica

Ingrediente pentru doua bucati

  • 6 linguri pasta de rosii
  • 8 felii mozzarella
  • 8 ciuperci, feliate
  • 1 dovlecel mic, feliat
  • 6 rosii cherry, taiate in jumatati
  • 1 ardei kapia, feliat subtire
  • 2 linguri masline
  • busuioc pentru decorat

pizza vegetariana clasica

Metoda

  1. Ungem aluatul cu pasta de rosii, lasand o margine de 1 cm neunsa. Asezam intai mozzarella apoi restul ingredientelor, mai putin busuiocul. Dam la cuptor timp de 15-20 minute.
  2. Scoatem pizza din cuptor si adaugam peste ea busuiocul.

pizza vegetariana clasica

Acesta este rezultatul. Dupa cum va spuneam, efort maxim, gust sublim. Desigur ca daca doriti puteti sa trageti de aluat pana il faceti foita, dar mie imi place pufoooos… Si da, am mancat o pizza intreaga – eu pizza vegetariana verde, iubi pizza mai putin vegetariana clasica si asa am devenit mai grasi si mai frumosi, ceea ce va dorim si voua. Si daca imi spuneti ca puteti sa rezistati si sa nu faceti pizza dupa ce ati vazut pozele astea, I say bulls*it!

blat pufos pizza vegetariana

Imi este brusc foarte foame. As mai sta, dar stiti…

Love and pizza!

PS Extragerea o facem pe 8 martie :) Hello, ladies.

85 COMMENTS

    • cum e pizza vegetariana daca are cascaval?!!!!! o c-mon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu va mintit draci de vegeratieni …… nimic de la animale nu?!!!!!!!
      pf!

      • Mely, cu putina cercetare pe google vei afla ca vegetarienii mananca lactate si oua, veganii nu. Poate vrei sa iti verifici putin notiunile inainte sa te exprimi cu atata efervescenta pe net.

  1. Tu, Andie, n-ai nevoie de sfaturi de la noi… esti desavarsita! Mi-ar placea sa fiu macar un pic ca tine… Poate ne povestesti candva cum ai ajuns sa faci ce iti place? Sau cum ai descoperit ce iti place sa faci, in primul rand, apoi cum ai ajuns sa faci exclusiv asta? cred ca ar fi o inspiratie pentru multi… :) te pup si vreau si eu o sansa la giveaway, da :D

    • Mi-ai dat o idee foarte buna! Nu m-am gandit ca ar putea fi folositor sa povestesc eu aventurile mele, dar nu se stie niciodata cine si ce poate invata din asta. Iti multumesc!

  2. Eu n-as putea sa-ti dau vreun sfat despre ce sa scrii, pentru ca te-am descoperit de curand si inca citesc postarile tale cu placere si ma inspir din ele! :)
    Iar acum, stau si salivez pe tastatura, uitandu-ma la cat de bine poate sa arate Pizza ta vegetala clasica! :)) Am s-o visez la noapte!
    La multi, multi ani ii doresc blogului tau, iar tie, cat mai multa inspiratie!

  3. Hello, este primul blog pe care l-am citit în calitate de vegetariana și apreciez cel mai mult modul simplu și clar de a explica modul de preparare al rețetelor. În plus am descoperit prin tine niște gusturi noi senzaționale și combinații care au întrat în rutina mea de gătit. Dacă ar fi sa cer ceva, poate te-aș ruga sa ții în continuare balansate rețetele pe care le pot face oamenii ‘de rând’ cu ce au prin bucătărie în termeni de aparatura, uneori mi-e ciuda ca nu am acces la câte o rețeta pt ca nu am ceva scule mai performante. La mulți ani, love & cheese forever!

    • Asta e un feedback foarte bun. Stii ce voi incerca sa fac? Sa explic cum se poate face reteta si fara aparatura performanta. Cumva, fiind mereu inconjurata de milioane de gadgeturi de ultima generatie am uitat cum e sa faci toate retetele de mana sau la robotul braun de 200 volti :)) LOVE AND CHEESE FOREVAR!!

  4. Eu mi-as dorii un buton de print (print friendly) pentru retete…..in rest ….esti minunata.La multi ani cu multa inspiratie!Ma inscriu si eu la giveaway.

    • Iulia, s-a notat! O idee excelenta. Nu credeam ca in ziua de azi mai printeaza cineva retete, tot timpul mi-am imaginat ca toata lumea face ca mine: sta cu telefonul plin de ulei si faina in bucatarie :)))

  5. Pffai…ce poze, cred ca ce arome si ce cuvinte fain alese! Eu pot sa iti dau un sfat, fa in continuare ceea ce faci, pentru ca faci bine si esti foarte profi. Ai un stil foarte misto de a pune in “scena” o reteta! La multi ani de blog, la multe retete delicioase :))

  6. Andiiie, la pizza cu rosii scrie “mai putin jamonul si busuiocul”. Te.a luat stomacul pe dinainte si ai inclus si o delicatesa spaniola :)).

    Eu te urmaresc de vreo 4 ani si.mi place tare cum ai evoluat. Ca fotografii, ca retete..doar stilul de scris sincer si vesel a ramas la fel. Tare as vrea sa te cunosc sa vad daca.mi confirmi asteptarile :)

    Cat despre sugestii..ma “confuzeaza” un pic noul look al siteului. Daca vreau sa caut o reteta care a fost publicata acum 3 zile, imi apar in fata articole mai vechi.. imi placea mai mult cand erau cronologice.

    Ma rog ca in cos sa fie peanut butter cremos. E cel mai misto incercat ever.

    Nu in ultimul rand, la multi ani!! Sa te citim pana imbatranim ;)

    • Hahahahaha! Asta pentru ca reteta de la Electrolux a inclus si niste jamon pe deasupra, pus ulterior. De aia eu nici nu m-am atins de ea, a papat-o iubi bubi :) Sa stii ca daca vrei sa ne cunoastem te astept la studio, sunt foarte deschisa si fericita sa am musafiri :)

      BAI. CUM ADICA NU APAR CRONOLOGIC?? Stai ca ma ia cu lesin, eu le-am setat sa apara toate cronologic pe homepage. Imi poti da un print screen, ceva, orice, sau imi poti explica cum cauti ca sa ma prind?

      • Respira linistita, se vad cronologic. Am verificat acum si e ok. Problema o identificasem acum ceva vreme…ori a fost ceva temporar ori m.am uitat eu prost. Scuze.
        Cat despre vizita, is timida, nu vin asa pe nepusa masa, dar poate faci si tu un workshop si ne dai prilej de stat pe capul tau ;).

      • Ai grija ce spui pe blog, ca risti sa te trezesti cu mine la usa studioului :)))) La multi ani!!! Sfaturi nu am de dat ca imi placi tare mult asa cum esti. Sunt convinsa ca acolo unde este loc pentru evolutie, vei identifica tu unde sa lucrezi. Ti-am mai scris ca nu sunt vegetariana, dar am o reala placere sa te citesc pentru ca esti echilibrata, vesela, sincera si nici macar o data nu m-am simtit pusa la zid pentru ca mananc carne.

        • Asta e misiunea mea! Sa ii apropii cat mai mult pe omnivori – heck, m-am maritat cu unul! – pentru ca eu nu cred in prapastia aia dintre veg si omni si activismul agresiv care ii caracterizeaza pe unii vegetarieni. Nu poti convinge pe cineva sa manance mai multe fructe si legume cu bataie si insulte.

  7. La mulți ani suflet frumos!
    Ma uit cu mare drag pe site-ul cel nou care nu mai e nou de ceva timp însă mi-au plăcut foarte mult și Rețetele de macaroans sau Preferatele mele – preparatele pe care le-ai pregătit pt Lazy Vegetarian Christmas.

    Sugestii? Știu Ca ai o rețeta de wursti vegi însă mi-ar plăcea mai multe Rețete de înlocuitori de mezeluri pentru sandvisuri.

    In rest, bafta multă și as dori sa particip și eu la
    Concurs.

    Te pup!

  8. La multi, multi, foarte multi ani inainte cu retete cat mai gustoase si poze minunate !
    Si acum “dezinteresat si cinstit” : desi sunt reticenta la schimbare mi-a placut foarte mult cand ai schimbat “fata” blogului, am admirat intotdeauna ambitia ta pentru performanta, faptul ca ai mers mai departe incat te-ai perfectionat privind calitatea pozelor, ca am aflat in sfarsit cum sa face un ou posat (faza cu filmuletul a fost super tare!), acum ai venit la fix cu blatul de pizza. De o saptamana ma gandesc la un blat de pizza home made si nu am avut timp sa caut o reteta pe net. :)
    Toate cele bune, Andie ! Si succes !

  9. La mulți ani cu realizări frumoase! Întâmplarea face ca tu sa fii primul blog culinar pe care l-am urmarit și datorita ție am prins curaj sa gătesc și eu! Felicitări pentru tot ce ai realizat!

  10. Habar n-am acum ce sfaturi ti-as putea da ca mie imi vin numai laude in minte. Ca de la tine am invatat sa fac tarte frantuzesti si pasta de sfecla(astea si altele multe sunt pe repeat). Imi placeau mie legumele si inainte, dar tot citindu-te am ajuns sa le iubesc, visez, mananc, gatesc, vanez prin piete si elogiez pe la prieteni. M-au ajutat si articolele de pantry si kitchen gadgets, am tot sperat sa-l gasesc pe bob(nu l-am gasit, inca mi-e pofta), am rezonat cu #stoprisipademancare si am inteles care-s provocarile pe care le infrunta producatorii romani. Cand nu mai stiu ce sa gatesc, iti iau din nou la rasfoit blogul si mereu gasesc cateva retete neexplorate inca, dar care trezesc pofticiosul din mine.
    All in all, scrii fain si esti un om misto si daca te hotarasti vreodata sa publici o carte, o vreau eu pe prima si musai cu autograf. :)

  11. Nu ma pricep la sfaturi, tot ce pot sa spun ca ca pasiunea ta a facut ca blogul tau sa nu fie doar un simplu blog, ci sa se simta ca o persoana, o alta tu, dar pentru noi, cei care vrem sa invatam despre veggies si cautam inspiratie. Multumesc si la multi ani! :)

  12. Salut! Imi place mult cum scrii! Citesc cu interes retetele tale si le adaptez(dupa ideile mele care sunt absolut secrete :D). Pe scurt: esti cu adevarat o sursa de inspiratie (sau muza, ca suna mai misto). Iti MULTUMESC!

  13. Sfaturi? Sa te bucuri de primavara care isi face simtita prezenta, sa ne bucuri pe noi, in continuare, cu retete si poze minunate, sa fii sanatoasa si cat mai multe idei.
    Cu drag.

  14. Eu te citesc cam de prin 2013…. :) și îmi place foarte mult felul în care a crescut blogul. Felicitări și La mulți ani!
    Mulțumesc pentru șansa la giveaway. Îmi plac foarte mult produsele Solaris.

  15. La multi ani pentru blog si pentru 1 Martie! O primavera frumoasa sa ai !
    Mie imi place blogul tau, retetele , fiecare poza te imbie sa incerci reteta! Multumesc ca existi, esti o sursa de inspiratie penru mine!

  16. Wow, 7 ani! Ce varsta frumoasa pentru un blog minunat ca al tau, Andie! Eu inca ma gandesc la tine de fiecare data cand fac macarons, pentru ca de la tine am invatat cat de ‘usor’ se pot face! Ce mi place la blogul tau sunt nu doar retetele , cat si pozele, si evolutia se vede foarte bine, si asta o stii si tu! Mi e greu sa citesc o retetea fara sa i vad poza, care pentru mine ‘trebuie’ sa spuna totul!
    Nu stau in Ro , dar particip in numele surorii mele(mi era greu sa ma abtin de la acest giveaway). Mult succes in continuare si la cat mai multe proiecte frumoase!

  17. Scuze, as avea o rugaminte, Andie! Daca as avea o sugestie ar fi cea pentru ‘print’.. ok, nu e greu nici sa copiem reteta ta, dar daca tot ne-ai intrebat , cam asta as adauga la blogul tau!
    Te pup!

  18. La multi, multi ani inainte cu multe experiente frumoase!
    Eu citesc cu mare placere revista VEG… M-as bucura sa vad numere noi!

  19. La multi multi ani!Cum ti-am scris si in sondajul de newsletter nu as schimba nimic la blog, insa am o dorinta ascunsa inca de la prima editie VEG.Tare as vrea sa-mi plimb degetele prin paginile sale:D:D
    Big hugs!!>:D<

  20. La multi ani de blogging culinar, cat si de Revista Veg! Ma bucura tare mult retetele tale, insa tare as vrea sa vad pe blog retete de slow cooking. O primarava frumoasa iti doresc! :)

    • Cristina, multumesc si in numele meu si in numele colegilor de la VEG! Cand zici slow cooking te referi la cratita speciala (pe care btw nu o am) sau la retete care se gatesc incet in general?

  21. La multi ani blogului, plini de inspiratie si povesti frumoase! Nu stiu ce sfaturi sa_ti dau pentru ca blogul e deja un loc f placut si interesant de citit!

  22. Buna Andie s veggies… urmaresc blog ul tau de cativa ani si s a schimbat mult in bine, abordarea ta in culinare e foarte diferita fata de blog urile actuale: e simplu, fresh, usor de inteles, cinstit. Asta imi place cel mail mult. As dori sa particip la competitie.
    Multumesc
    Have fun cooking

    • Ohoooo Andie’s veggies :) Un cititor cu state vechi :) Sa stii ca mi-a prins bine sa citesc ce mi-ai scris: e extrem de util sa vad activitatea de aici prin ochii vostri, mai ales ca sunt intr-o perioada de cautari interioare. MULTUMESC!

  23. La multi ani blogului tau atat de plin de inspiratie ! Eu sper sa te regasesc aici si peste 20 de ani , pentru ca a devenit o rutina placuta sa citesc articolele noi si sa mai descopar retete sanatoase ! Cred ca am peste 4 ani de cand te-am descoperit si trebuie sa recunosc ca momentul cand am aflat de blogul tau a fost imediat cand am devenit vegetariana , pe cand cautam inspiratie si informatii cat mai bine documentate despre retete mai sanatoase si tot ce implica trecerea la acest stil de viata minunat ! Eu am renuntat complet la carne pentru ca iubeam si iubesc animalele si am constientizat multe lucruri din jurul meu si cand am inceput sa experimentez retetele vegetariene , apoi vegane si chiar raw-vegane pe parcurs ! Blogul tau a fost si inca este , de fapt , sursa mea de inspiratie pentru diversificarea meselor si de mare ajutor prin informatiile atat de complexe ce vizeaza aceste alegeri alimentare dar si stil de viata ! De atunci , blogul tau a ramas un reper important pentru mine , il recomand si celor care ma intreaba cum sa faca alegeri sanatoase ! Ma bucura mult ca am vazut cum ai evoluat spre ceea ce visai sa faci , legat de food , colaborari si fotografie ! Eu iti multumesc pentru ca scrii pentru noi , ne ajuti si ne inspiri prin munca ta ! Sa ai parte doar de impliniri si sanatate ! :)

  24. Incep prin a ti ura o primara minunata cu mult soare si bucurii! Apoi, prin a te felicita pentru rodul muncii tale, acest blog. La multi ani! Sa cresteti frumos si armonios! Numai bine si succes in activitatile viitoare!

  25. Te citesc mereu cu drag. Dacă simți nevoia sa schimbi ceva, fa-o, dacă nu, nu… eu cred ca totul e perfect asa cum e, iar dacă va fi altfel, va fi tot perfect!
    Mult noroc!

  26. Buna Andie, urmaresc inca de la inceputuri pe geamul casutei tale. Inca de pe site-ul vechi. Imi place cum a evoluat totul…Mi-ar placea sa mai apara poze si povesti cu MR. Pufu (apropo, inspirata de tine am pus si eu numele hamsterului asa, mi se parea ca i se potrivea – la trecut, pentru ca intre timp ne-am despartit), mai multe retete pentru vegani si inlocuitori pt mezeluri (pentru partea omnivora a familiei), sau variante usoare si rapide de sandvisuri. Dar daca nu apar toate astea, e bine si cum e acum…La multi ani!

    • Haaaaaa! Hamsterul Mr. Pufu! CE DRAGUT, M-AI TOPIT! Am notat sugestiile tale, chiar o sa caut, am cateva idei de perfectionare a unor carnaciori. E foarte util ce mi-ai scris, multumesc!

  27. La multi ani, Andie! Te-am descoperit recent cautand o reteta pt medalioanele de legume de la ikea. Delicioase. Oare pot sa omit smantana sau sa o inlocuiesc cu altceva, am primit interdictie la lactate de la medic?

    Mi-ar placea un articol despre uneltele de lucru din bucatarie, tigai si oale si cu reviewuri. Ca si la haine, am multe dar nu imi place nici una :)) si nu prea se gasesc pe net reviewuri la tigai :)

    Multumesc

    • I love those medalioane! Bai, sunt geniale, le-as manca non stop daca cineva ar avea rabdare sa imi curete cartofii. Exista in magazine smantana de soia – eu am gasit la Mega – o poti folosi cu incredere, dar mai rarut ca totusi eu nu sunt incantata de ingrediente. Poti incerca sa o omiti, eu nu am incercat, dar… cine stie?
      Articol despre uneltele mele am deja si e chiar foarte vechi, cred ca are nevoie de un update. Pana ii fac, il gasesti aici. Te imbratisez!

  28. La multi ani!
    E un blog superb, dar as avea un sfat, dupa cum ai cerut: fa poze cu miros, ca trebuie sa fie niste arome pe acolo… :)
    Multumesc pentru toata energia pe care o investesti in blog, imi prinde bine sa vad pe cineva caruia ii place ce face!
    Succes in continuare!

    • Poze cu miscare mai pot, dar cu miros… mai astept sa evolueze astia in Photoshop :))) Te imbratisez Pedra (ce nume frumos si special!)

      • Ma bucur ca-ti place numele meu, ca eu mi l-am ales :) E un fel de pseudonim de internet, nu e numele din buletin. Te imbratisez si eu, esti o scumpa.

  29. La multi ani! Multiplu de 7 inainte ;)
    Mie imi place totul la blogul tau, Andie. Dar mai ales si mai ales … pozele. Cand ajung aici pur si simplu uit sa mai citesc reteta :))) Ma relaxez privind pozele.
    Iar ce mi-as dori eu e de la mine, nu de la tine :))) Sa pot si eu face asa poze de frumoase ca cele de pe blog ;)
    Multa inspiratie in continuare!

    • Claudia, sa stii ca toti am pornit de undeva cu fotografia. Te incurajez sa te uiti la prima postare de pe blog si sa te ingrozesti. Conteaza mult pasiunea, timpul si energia pe care le pui in asta, sunt convinsa ca daca asta iti doresti vei reusi: pana atunci, sunt aici sa te ajut cu orice sfat. Te imbratisez!

  30. Esti fabuloasa!!!! Imi place tot ce faci si cum transformi mancarea in ceva WOW :) La multi multi ani !!!

  31. Felicitari pentru treaba pe care o faci. Fiecare dintre noi avem o ”chemare”, vocatie pe care tu ai descoperit-o la timp si investesti in asta si e foarte important. Prin ceea ce faci ne inspiri si pe noi si asta e cel mai important lucru. Zicea cineva ca i-ar place sa citeasca si o carte, si eu la fel, insa fa ceea ce faci ca o faci foarte bine.
    Multa sanatate (ca de ea depindem uneori, iti scrie un bolnav cronic) succes și implinirea tuturor viselor (pentru ca fie care avem cel putin 2-3 :D )

    Toate cele bune,
    Cu drag, Ionica G.

  32. Moaaamaaa!!! Ce pofta, ce foame, ce gol în stomac!!! Musai trebuie sa încerc aluatul tău, ca la decorat îmi voi permite sa improvizez în funcție de ce e și prin frigider. Oricum, combinațiile propuse îmi par perfect echilibrate și absolut apetisante. Well, there is cheese… Acum sa vad cum rezist eu alea 12-24h cu dospitul la rece.????????

  33. Felicitari pentru articol, pentru retete si pentru rezultatul final. Arata extraordinar. Am fi scris un comentariu mai lung si detaliat, dar stii Andie, avem si noi niste pizza de facut , livrat si mancat :))

  34. Familia mea și cu mine adorăm pizza, suntem mereu în căutarea unor rețete noi de făcut, mulțumim că ne-am împărtășit această rețetă..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
https://www.google.com/recaptcha/api.js?onload=wpcaptcha_captcha&render=6LfUsDApAAAAABKToguGl1jQ8O7k7sKjiBBq_aoW&ver=1.23

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.