#andielist: Inspiratie de week-end

4
Credit foto Andreea Nitu

M-am gandit ca, in fiecare saptamana in masura in care voi avea timp, sa fac o scurta lista cu lucrurile care m-au inspirat pe parcursul saptamanii sau pe care vreau sa le fac in week-end. Fie ca e vorba de retete de pe bloguri romanesti sau straine, de evenimente la care vreau sa particip sau stiri inedite, lista mea va fi plina de surprize dar mai ales de inspiratie. Folositi butoanele NEXT si PREVIOUS de mai jos pentru a naviga intre povesti. Enjoy!

1. Despre productivitate si organizare

credit foto- Mic dejun de Bucuresti

2. DETOX electronic

Nu stiu voi, dar eu am o REALA problema cu timpul pierdut aiurea pe Facebook. Desi detoxul meu electronic autoimpus pana acum s-a desfasurat binisor, nu am ajuns inca la standardele mult dorite. Daca aveti nevoie de un impuls, am facut o lista cu aplicatiile care v-ar putea ajuta sa reduceti timpul pierdut si sa fiti putin mai eficienti:

Self-Control: iti blocheaza accesul la site-urile si blogurile care iti mananca cel mai mult timp. Adica te pazeste pe tine de tine :) Alegi o perioada de blocare, alegi site-uril pe care vrei sa le pui pe lista neagra si dai start: pana nu expira timpul, ciuciu acces la mancatorii de energie.

AppDetox: “calmeaza” nevoia de a sta atat de mult pe telefon in general. Va lasa sa creati limite de timp in care puteti folosi anumite aplicatii si, daca nu le respectati, fie va reaminteste fie va blocheaza pur si simplu accesul. Awesome! Poate fi folosit si de parinti pentru a limita accesul la telefon al copiilor.

Procrastination Punisher: aplicatia asta o folosesti doar daca ai c**e. E tot ca alea de mai sus, adica iti blocheaza accesul la aplicatii intre anumite intervale orare, doar ca, daca nu respecti regulile, aplicatia asta iti ia banii si-i doneaza in scopuri caritabile. Ai mai stat pe Facebook 5 minute? Jbang! 5 centi la Crucea Rosie! :) Love it!

3. Excursie la Londra

Credit foto Andreea Nitu

4. UMAMI in Thailanda cu Elena

Credit foto Elena Stanciu

5. Supa crema de rosii

Stiu ca nu sunt in sezon, dar supa asta merge nemaipoment si cu rosiile maica-mii din conserva.

Daca ti-a placut lista mea si vrei mai multe astfel de articole, nu uita sa te abonezi la newsletter: lasa-mi emailul tau in formularul de mai jos and you’re all set! Nu te spamez, vei primi un digest cu toate articolele in fiecare luni :)

 

4 COMMENTS

  1. OOOOOh, you made my day, my weekend, my entire week and month! Mulţumesc mult pentru recomandare şi link, am revenit în blogosferă cu mai mult entuziasm ca niciodată şi astfel de warm welcomings sunt extraordinare!

    Many thanks! <3

    • N-ai de ce sa-mi multumesti: eu n-am incetat sa te urmaresc niciodata si ma bucur foarte mult de noua fata a blogului tau si de faptul ca scrii din ce in ce mai des :) Sper sa avem si ocazia sa ne vedem, daca tot locuiesti la mine in cap :))) – poate treci pe la VEG Studio :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.