Pasta marocana de morcovi (video)

11

Sunt convinsa aproximativ 100% ca reteta asta de pasta marocana de morcovi va va impresiona maxim, chiar daca nu sunteti fan morcovi, ce spun eu, mai ales daca nu sunteti fan morcovi. Cand m-am apucat de ea ma gandeam ca va fi usor dulceaga din cauza lor (iar mie nu imi plac mancarurile dulci), insa m-am inselat amarnic. Condimentele o ridica pur si simplu la un cu totul alt nivel si o fac sa fie one of the best spreads EVAR.

La ce folosim pasta marocana de morcovi

 

Am folosit-o in nestire: am mancat-o asa, cu betisoare de legume, am pus-o in sandvisuri, am uns lipiile cu ea si am facut quesadillas (desi aparent n-au nicio legatura, moama cum a mers), am amestecat-o inclusiv intr-o salata de paste si a fost pure genius. Cum va spuneam si mai sus, nu este deloc dulce dar are multiple straturi de arome si aftertastes, fara a fi agresiva in stilul ala etnic.

Va rog frumos sa va notati reteta si sa o puneti chiar acolo langa humus si salata de vinete, este o reteta de pastrat pe viitor si de repetat din nou si din nou si din nou. Iubi (cel etern anti-inovatie si gusturi noi) s-a indragostit de ea de la prima imbucatura, asa ca recenzie mai buna ca asta pur si simplu nu cunosc.

Love and carrots!

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.