Ultimul Garage SALE la VEG Studio

19

Anul asta a fost urias pentru mine, toata lumea imi spune. M-am maritat, in viata noastra a aparut timid Sami-Banani (tehnic vorbind, inca nu a scos capul in lume, dar abia asteptam sa o faca), iar luna viitoare ne pregatim pentru o noua mare schimbare-cutremuratoare: ne mutam din tara. Constat ca mi-e foarte greu sa scriu cuvintele astea, dar asa stau lucrurile si nu mai putem amana inevitabilul.

It has been a hell of a ride. Toti anii in care am scris pe blog, dar mai ales ultimii ani de antreprenoriat au fost minunati si grei si frumosi si plini de invataminte. Ma numar printre putinii oameni norocosi (sau curajosi?) care au facut fix ce si-au dorit, cum au dorit si cand au dorit, nu pentru ca as fi stat cocotata pe o gramada de resurse care sa-mi permita sa-mi duc viata fara griji, ci pentru ca am muncit cu ardoare pentru toate visele mele. Nu va pot descrie implinirea si satisfactia.

VEG Studio a fost unul dintre cele mai frumoase vise, de la inceput pana la sfarsit. Sunt foarte mandra de tot ce am reusit sa facem acolo si, mai ales, sunt foarte mandra ca a fost, pana in ultima zi, un proiect plin de succes si crestere, ca am avut puterea si capacitatea sa il ducem acolo. Kudoz to us! Viata e insa plina de neprevazut si iata ca, la doar putin dupa un an de la deschidere, Cata si Juha au inceput o viata noua in Finlanda iar noi le vom calca pe urme in Belgia. Cred ca asa a fost sa fie.

Raman in urma noastra multe amintiri frumoase, dar raman si multe lucruri la fel de frumoase: toata recuzita noastra, toate vasele si piesele minunate pe care le-ati vazut de-a lungul anilor in fotografii pe ambele bloguri sunt acum gata sa isi gaseasca noi stapani. Va astept asadar la ultimul Garage Sale organizat la VEG Studio (Grigore Gabrielescu 7, et. 1, sector 2, Bucuresti), sambata, 22 iulie, incepand cu ora 11.00, pentru a ne lua la revedere si a sarbatori un final epic si un inceput la fel.

Nu stiu cum sa va multumesc pentru toti acesti ani in care mi-ati fost alaturi, dar sper ca toate povestile si retetele de pe blog sa va aduca in continuare bucurie. Nu stiu nici ce va aduce viitorul – dupa cum am constatat pe pielea mea, e destul de imprevizibil – insa sper ca despartirea noastra nu va fi definitiva, cel putin in online. Va imbratisez cu tot sufletul meu.

Love and new beginnings!

 

19 COMMENTS

  1. Se pare ca anul asta este un an plin de noi inceputuri, te muti aproape de mine (poate asa reusim sa ne vedem si noi :D ) . Ma bucur mult, mult de tot pentru tine. Te pup si imbratisez cu drag!

  2. Mult succes, oriunde vei pasi, in orice colt al lumii. Sa nu-ti uiti visele si radacinile originare, oricat de bine se vor prinde radacinile tale in noua tara.
    Viseaza si indrazneste mai departe. Ai facut lucruri superbe pana acum. Si abia i inceput.
    Continua!
    Eu te imbratisez cu mare drag.
    P.S.
    As vrea sa cumpar cateva lucruri de la tine, dar cum? :)

  3. Draga Andreea,
    Iți mulțumesc pentru toate sfaturile si rabdareacu care m-ai ajutat de-a lungul anilor, de la inceputuri…… Iți doresc tot binele din lume si sa ai parte numai de bucurii!
    Te pup si te imbratisez cu mult drag!

  4. Multă baftă pe noua cale!Eu sper să mai fii activă on line,pe blog,nu vreau să văd totul ca un final.Mi-ar părea extrem de rău! Gânduri bune și energie pozitivă transmit din partea mea,o cititoare care te urmărește cu drag! :)

  5. Mult succes in noua viata, Andie! ???? Nu e un final ci doar o etapa. Se incheie una si incepe alta. Te voi urmarii cu drag in continuare. Sunt sigura ca nu vei renunta la blog.

  6. Mi-ar părea rău sa nu continui cu blogul! Chiar mi-ar lipsi povestirile tale ! Îți doresc, din inima, mult noroc in noile aventuri ! Sa nu ne uiți ! ????

  7. Mult succes in noua voastra aventura! Va doresc sa va fie bine, sa va acomodati usor si sa va bucurati de fiecare clipa acolo.
    Ahhh, ce amintiri mi-ai starnit! Acusi se fac 7 ani de cand am plecat si eu din Ro. Imi amintesc ce mix de emotii am avut atunci si cu cat entuziasm am plecat pe noul drum. Si in cazul meu viitorul a sunat foarte imprevizibil, dar incet incet lucrurile s-au asezat si am realizat in timp ca am facut o alegere buna. Iar daca ar fi sa-ti impartasesc un singur lucru din experienta mea – ar fi urmatorul: keep your eyes & your mind open, iar oportunitatile vor veni atunci cand trebuie si de acolo de unde trebuie. Asta a fost – si este in continuare – mantra mea.
    Much love from London <3

  8. Felicitari Andie pentru toate evenimentele frumoase care se petrec in viata ta! Si eu am locuit si am nascut in Belgia. Nu stiu cat de avansate iti sunt planurile de nastere in Belgia, insa daca doresti sa iti ofer informatii cu privire la acest aspect, o fac cu mare drag.

  9. Ai realizat lucruri foarte frumoase aici, pe care ar fi pacat sa nu le continui. Dar in definitiv, trebuie sa faci ceea ce iti aduce cele mai multe impliniri sufletesti. Iti doresc bafta in tot ceea ce faci!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.