7 trucuri de meal prep de facut saptamanal

9

This Content Is Only For Subscribers

Please subscribe to unlock this content. Enter your email to get access.
Your email address is 100% safe from spam!

9 COMMENTS

 1. Felicitari pentru munca depusa aici pe blog, Andie! Imi dau seama cat efort e! Arata asa de fain si aerat noul ton blog!
  Revenind la prep meal, eu as mai adauga si #fermentedvegetables . Cel putin aici, ma usureaza enorm sa stiu ca am si ceva legume mai altfel decat crude sau fierte care nu doar dau gust unei salate ci si vin la pachet cu condimente care te ‘incalzesc’ (scrie o ‘friguroasa’).

  • Multumesc draga mea! Da! Muraturile! Oh Doamne cat de utile si minunate sunt. Trebuie sa postez retetele mele si sa ma inspir din ale tale ❤️

 2. Mvai. Facepalm. Blonda. Zeama aia de lamaie in borcan e din capitolul “I was today’s years old” cand am aflat ca…. Lifesaver. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!????

 3. Daaamn, deci zeama de lamaie la borcan chiar am recautat-o la tine pe Instagram si nu o mai gaseam! Asa mult ma bucur ca am gasit-o din nou. Nu mai tineam minte cat rezista la frigider si nici daca era sau nu combinata cu alte ingrediente.
  Eu ma cam panichez dupa 3 zile si arunc sau nu mai mananc orice tin prin frigder ca ma gandesc ca se strica. But i trust you so much, that i m going to keep it for a week and use it. Also, ma gandeam, nu ar fi mai usor de pus peste ceai/salatatw etc daca ar fi intr-un recipient tip sticla de sticla de baut lapte?
  I love all your ideas! Sunt ah-maz-zing as you are ???????????????????????? love love love

  • Baby, e adevarat ca nu mai are acelasi continut de vitamina C, dar nu uita ca zeama de lamaie actioneaza ca un conservant in alte mancaruri, asa ca de stricat nu se strica intr-o saptamana. Cum ziceam, isi pierde din calitati, dar pentru mine tot e mai bine asa, decat sa nu mai fac salata ca nu am zeama de lamaie. Evident ca poate fi tinuta si in sticla de baut lapte, dar eu nu am ceva atat de mic si cu capac, mi se pare mai practic asa, in borcanel mic. Nu fac cantitati prea mari. Te pup!

 4. Eu fac si ceapa tocata, la fel, o pun in sosuri de paste si divese alte chestii, gasesc ca e f util sa o am gata pregatita! Pupici!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.