Sa gatim romaneste

0

Daca vrei sa gatesti romaneste, trebuie sa ai cartea Sandei Marin. Gustul copilariei e acolo, mana mamei se simte intre bucatele alea. Eu astazi am optat pentru mancarica de ciupercute cu smantana si mamaliguta si, separat, iahnie de fasole. In paralel, am prestat si o prajitura cu fructe si frisca, reteta a la mama, o minune. Toate mancarurile au iesit genial, au fost facute atat de bine incat nu-mi venea sa cred ca sunt produsul meu direct :)

Intrucat am facut mult prea multa fasole, nu-mi ramane decat sa va invit, la liber, la mine acasa, pentru o MAHA-portie. O servesc cu gogosari murati, pusi de mama, sau castraveti – la alegere. Ei, ce ziceti? Retetele intr-un moment de mai mare inspiratie decat cel de acum. Sunt trista pentru infrangerea de la handbal, dar asta e…

Hai, noapte buna.

 

[AdSense-A]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
https://www.google.com/recaptcha/api.js?onload=wpcaptcha_captcha&render=6LfUsDApAAAAABKToguGl1jQ8O7k7sKjiBBq_aoW&ver=1.23

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.