Pentru ca in curand ma pregatesc de plecare si inca mai aveam ceva legume proaspete prin frigider, m-am hotarat sa nu las seara sa treaca fara o paella vegetariana.
Ingrediente:
350g orez
700 ml supa legume
1 ardei mare rosu, tocat feliuțe
1 ardei mare galben, tocat feliuțe
1 ceapa alba mare
5 caței usturoi
3 rosii mari, decojite si taiate cubulețe
4 ciuperci, tocate grosier
1 dovlecel, taiat rondele
ulei de masline, sare, piper, boia de ardei dulce
1 legatura patrunjel
Se calesc ceapa si usturoiul tocate marunt in uleiul de masline, pana se inmoaie usor. Se adauga orezul si se caleste si el pana devine translucid. Se adauga restul legumelor si supa, se asezoneaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, dupa gust, si se lasa la fiert la foc mic. Cand e gata si s-a absorbit tot lichidul se da de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Mi-a iesit o porție generoasa si imbietoare, pe care abia astept sa o impart cu cei dragi.
[AdSense-A]