Piccantini

0

Adica niste aperitive ingenioase si usor de facut; downside: pe cat de usor se fac, pe atat de repede se mananca! Pentru aluat: 100 g faina, 50 g unt, 2 linguri lapte, un praf de sare. Faina si sarea se mixeaza cu untul la robot (sau cu mana) pana se obtine un aluat care arata ca niste frimituri. Se adauga laptele si se framanta usor aluatul pana se aduna. Se intinde in foaie de 1 cm si se taie in forme rotunde cu o forma pentru biscuiti. Pentru umplutura: ce vrea muschii vostri. Ai mei au vrut: rosii cherry, busuioc proaspat, branza feta, sare, piper. Ar fi vrut si ceapa verde, a fost pe masa, dar am uitat-o, na!

Piccantini se baga la cuptor pe gas 3 vreo 20-30 minute si se servesc apoi calzi.

Aboneaza-te si primesti gratuit:

- un eBook cu 20 retete vegetariene delicioase + un ghid complet de planificare a meniului saptamanal
- un digest saptamanal cu toate retetele si articolele publicate, astfel incat sa afli toate noutatile fara a-ti incarca prea mult inboxul.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.