Crostini astia au devenit instant unul din aperitivele mele preferate sau variante de cina rapida, dar sofisticata. Veti adora imbinarea de gusturi si arome intre pere, branza albastra, piper si scortisoara.
Ingrediente pentru 6 felii
1 para mare
100 g branza albastra
piper negru macinat
scortisoara
1. Curatam para de coaja si cotor si o taiem felii longitudinale. O punem intr-o tigaie non-aderenta sau grill, fara niciun fel de grasime, si o calim putin pana se inmoaie.
2. Intre timp, prajim feliile de paine si le ungem cu branza albastra.
3. Cand perele sunt gata, le asezam pe feliile de paine iar deasupra presaram piperul si scortisoara.
Credeti-ma, nu va veti putea opri din mancat, si nu veti vrea sa impartiti cu nimeni.
Love and blue cheese,
Andie
Crostini astia au devenit instant unul din aperitivele mele preferate sau variante de cina rapida, dar sofisticata. Veti adora imbinarea de gusturi si arome intre pere, branza albastra, piper si scortisoara.
Ingrediente pentru 6 felii
1 para mare
100 g branza albastra
piper negru macinat
scortisoara
1. Curatam para de coaja si cotor si o taiem felii longitudinale. O punem intr-o tigaie non-aderenta sau grill, fara niciun fel de grasime, si o calim putin pana se inmoaie.
2. Intre timp, prajim feliile de paine si le ungem cu branza albastra.
3. Cand perele sunt gata, le asezam pe feliile de paine iar deasupra presaram piperul si scortisoara.
Credeti-ma, nu va veti putea opri din mancat, si nu veti vrea sa impartiti cu nimeni.
Love and blue cheese,
Andie
Food Network Magazine is always an inspiration for me. This month, they suggested various combinations of cinnamon, and this one was my favorite. These crostini are a very special and sophisticated light dinner entree and you will simply adore the magic combination of roast pears, blue cheese, black pepper and cinnamon.
Ingredients for 6 pcs
1 large pear
100 g blue cheese
ground black pepper
cinnamon
1. Peel and slice the pear lengthwise; roast it on a grill or non-stick pan without adding any grease, until it softens a bit.
2. In the meantime, toast the bread slices and spread the blue cheese.
3. When the pears are ready, simply add them on top of the crostini and sprinkle with ground black pepper and cinnamon.
It will be hard to stop eating and you ain’t gonna wanna share!
Love and blue cheese,
Andie
Subscriu! Le-am incercat si sunt foarte bune. Peste pere merg presarate si niste firmituri de nuca sau fistic. Crostini + un pahar de vin + companie buna = o seara reusita. Merci mult pt reteta! ;)
Sunt si preferatele mele! Multumesc de sugestii si eu!